thalasinos69 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 (edited) για να αλαξω τα καγγελα στο μπαλκονη μου πρεπη να εχω την συγκατάθεση των ενοικων της πολυκατιακιας? σε αλλη περίπτωση αν διαφωνουν τι κανω ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Πρόσθεσε τονισμό και διόρθωσε την ορθογραφία στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33 Edited Οκτώβριος 15 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 κάγκελα πολυκατοικία αλλάξω μπαλκόνι πρέπει .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κομφούκιος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 @thalasinos69 Στο πρώτο ερώτημα: ναι. Στο δεύτερο: προσπαθείς να τους πείσεις να συμφωνήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banskoboy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 Αν τα αντικαταστήσει με ακριβώς ίδια σε σχήμα και χρώμα, γιατί ποιό πράγμα θέλει συναίνεση? (Ρωτω γιατι δεν ξέρω κι εγώ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 Το θέμα κλειδώνεται λόγω μη συμμόρφωσης του ερωτώντος με τους κανόνες συμμετοχής. Pavlos 33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts