Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Δεν ξερω τη διαδικασία και εαν είναι νόμιμο ή οχι γι αυτό και γράφω εδώ. Στην πολυκατοικία που ζω υπήρχε ένα μαγαζί (μεγάλο) και ο ενοικιαστής του δεν θα συνεχίσει τη μίσθωση του. Κάποιοι στην πολυκατοικία θέλουν να κάνουν το χώρο πάρκινγκ λόγω του οτι δεν βρίσκουν στην περιοχή να παρκάρουν. Στην είσοδο που θα γίνει το πάρκινγκ υπάρχουν μερικά από τα ρολόγια της ευδαπ ( το κουτάκι που είναι το ρολόι μέσα). 'Οπως έχω καταλάβει για να μπούν στο πάρκινγκ θα πρέπει να περάσουν πάνω από το πεζοδρόμιο που είναι μερικά από τα ρολόγια και στη συνέχεια στο χώρο του παρκινγκ.

Δεν έχω δεί σε κάποια πολυκατοικία να υπάρχουν ρολόγια νερού και τα αυτοκίνητα να περνάνε από πάνω για τα μπούν στο παρκινγκ και μου φαίνεται λίγο περίεργο γιατί εαν γίνει κατι και θέλω να έχω προσβαση στο ρολόι μου και δεν μπορώ τι γίνεται;

Οπότε η ερώτησή μου είναι, εαν γινειται να κτιστεί πάρκινγκ όπου τα αυτοκίνητα θα περνούν πάνω από το πεζοδρόμιο και τα ρολόγια της Ευδάπ για να μπούν στο πάρκινγκ

Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε

Κάπου σας χάνω.... (γιατί δεν θα έχετε πρόσβαση, αν τα αυτοκίνητα απλά περνάνε?)

Ρωτάτε αν μπορούν τα αυτοκίνητα να περνάνε πάνω από τα ρολόγια ή να παρκάρουν πάνω από αυτά?

Να παρκάρουν πάνω από τα ρολόγια, δηλαδή στο πεζοδρόμιο, προφανώς απαγορεύεται σε κάθε περίπτωση (είτε υπάρχουν ρολόγια είτε όχι).

Να περνάνε από πάνω, εφόσον εκεί είναι η είσοδος του πάρκιγκ, εννοείται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά τα φρεάτια θα πρέπει να είναι κατάλληλης αντοχής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.