kostas1922 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 Καλησπέρα στο Ν.Μεσσηνιας έχω ένα οικόπεδο σκέφτομαι να χτίσω 65-70m2 ένα υπερυψωμένο ισόγειο 3αρι .Για να το φτάσω μέχρι το σοβά και τα κουφώματα αλουμινίου με άδεια κτλ τι να υπολογίζω ;θέλω να φτάσω. Μέχρι εκεί και μετά σιγά σιγά με επιλογή δικών μου υλικών και μαστόρων να προχωρήσω .Δλδ δεν θέλω ένα εργολάβο να μου το δώσει με το κλειδί στο χέρι
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 Αυτό που μπορούμε να σε συμβουλεύσουμε από εδώ είναι να απευθυνθείς σε μηχανικό για να σου λύσει όλες σου τις απορίες και να συζητήσετε τις όποιες εναλλακτικές και το κόστος έκδοσης οικοδομικής άδειας και επίβλεψης της οικοδομής. Η αυτεπιστασία δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση ειδικά δε αν βρίσκεσαι μακριά από τον τόπο του έργου. Αν δεν είσαι της δουλειάς και πας μόνος σου να επιλέγεις-ελέγχεις-παραλαμβάνεις υλικά, να συντονίσεις συνεργεία και να ελέγχεις την κατασκευή, το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν λάθη και κακοτεχνίες και ως εκ τούτου το όποιο όφελος μπορεί φαινομενικά να υπάρχει στο τέλος μπορεί να βγει ζημιά. Συζήτησέ το με τον μηχανικό που θα επιλέξεις για την έκδοση άδειας και επίβλεψης, αν μπορεί αυτός να αναλάβει την κατασκευή μέχρι το κατασκευαστικό στάδιο που αναφέρεις. 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα