Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΤΕΕ: Τα αποτελέσματα Εξετάσεων Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος (Οκτωβρίου 2024)


Engineer

Recommended Posts

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τη χορήγηση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος στους λογαριασμούς των υποψήφιων  στην ενότητα Ραντεβού Αίτησης της εφαρμογής ηλεκτρονικής υποβολής δικαιολογητικών: https://services.tee.gr/exams/faces/examsAppMain

Οι διπλωματούχοι Μηχανικοί που πέτυχαν στις εξετάσεις εγγράφονται αυτόματα στο Μητρώο των µελών του ΤΕΕ. Βεβαίωση Μέλους  μπορεί να εκδοθεί από το λογαριασμό στο MyTEE ενώ ηλ. αντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος θαπαρέχεται, από 1 Νοεμβρίου 2024, από τους φάκελους του Μητρώου Μελών : https://web.tee.gr/tmima-mitroon/fakeloi-mitroou/.

Για την  ενεργοποίηση των λογαριασμών mytee των νέων Μελών  αποστέλλεται σχετικό ενημερωτικό email ή sms από το Τμήμα Τράπεζας Πληροφοριών του ΤΕΕ.

Οι υποψήφιοι μπορούν να παραλαμβάνουν, με την Ταυτότητα τους, την κάρτα μέλους και την άδεια άσκησης επαγγέλματος από τα Εξεταστικά Κέντρα που επέλεξαν για εξέταση, από 11 Νοεμβρίου ως 15 Νοεμβρίου 2024. Για την παραλαβή  από τρίτο πρόσωπο απαιτείται Ταυτότητα και ο ΑΜ Υποψηφίου. Μετά από αυτήν την περίοδο θα αποσταλούν ταχυδρομικά.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.