Wizzle Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 Καλημέρα σας, αγόρασα πρόσφατα μια μονοκατοικία (50τμ ,ισόγειο, 1ος , 2ος ) και ο 2ος όροφος χτίστηκε χωρίς άδεια 40τμ θα γίνει στατική μελέτη και ενίσχυση, είδη έχει γίνει προμελέτη από τον παλιό ιδιοκτήτη , το θέμα που ήθελα να ρωτήσω σαν ιδιώτης είναι ότι θα βγει οικοδομική άδεια για την στατική ενίσχυση, αλλά τα υπόλοιπα που θέλω να κάνω μέσα στο σπίτι είναι πχ πλακάκια μπάνιο κουζίνα βάψιμο και όλα αυτά που μπορώ να τα κάνω και μόνος μου μιας και είμαι τις δουλειάς , πρέπει να βάλω όλα αυτά στην άδεια ; Ή μπορώ να κάνω την ενίσχυση με άδεια μετά να κλείσει η άδεια και να ξεκινήσω τις άλλες δουλειές με μικρή άδεια ; Και ακόμα μια ερώτηση ότι δουλειές κάνω μόνος μου μέσα στο σπίτι μου πρέπει να κολλάω στον εαυτό μου ένσημα σαν ιδιοκτήτης του ακινήτου ; Σας ευχαριστώ πολύ !
tetris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 1. Η άδεια θα εκδοθεί για το σύνολο των εργασιιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της οικοδομής 2. Ως προς τα ένσημα, αν ασφαλίζεσαι για βαρέα οικοδομικά, νομίζω πως δικαιούσαι να μην "κολλήσεις" έως το 30% 3. Ξεχνάς την "προμελέτη" του προηγούμενου ιδιοκτήτη και αναθέτεις την όλη διαδικασία σε μηχανικό της εμπιστοσύνης σου
Wizzle Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα