Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

(Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33)

Καλησπέρα σας,

έχοντας πρόσφατως μετακομίσει στο σπίτι της συγχωρεμενης της γιαγιάς μου (πολυκατοικία του 86) αντιμετώπισα μια έντονη γειτόνισα η οποία μου ζητούσε τα σχέδια και τα συμβόλαιο της οριζόντιας ιδιοκτησίας ,τα οποία ούτε τα είχα δει μέχρι τώρα καθώς το σπίτι έχει περαστεί στο όνομα μου εδώ και 13 χρόνια στην ηλικία των 14.

Η κυρία με ενημέρωσε ότι είμαι παράνομη καθώς το σπίτι είναι γωνιακό και απο τον έναν δρόμο υπάρχει μια τσιμεντένια ανηφόρα (την χρησιμοποιούν οι δικοί μου σαν θέση στάθμευσης όλα αυτά τα χρόνια).

Το ιδιαίτερο της υπόθεσης είναι ότι δεν υπάρχει πεζοδρόμιο καθώς αυτό σταματά στα σύνορα του δικού μας οικήματος και των δίπλα,και όπως ενημερώθηκα δεν φτιάχτηκε ποτέ πεζοδρόμιο μπροστά από εμάς και υπήρχε αυτή η ανηφόρα από πάντα.

κοιτώντας τα σχέδια βρήκα ότι σε αυτό τον δρόμο μας αναλογεί πρασιά 4μετρων που είναι ακριβώς και το μήκος αυτής της ανηφόρας από τον τοίχο μέχρι την άσφαλτο.

Σε αυτή την περίπτωση είμαι παράνομη; Και αν ναι τι πρέπει να κάνω;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα. Το ερώτημά σου δεν μπορεί να απαντηθεί από εδώ. Αν έχεις αμφιβολίες για τη νομιμότητα του ακινήτου θα πρέπει να επισκεφθείς γραφείο μηχανικού για τα περαιτέρω.

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Pavlos33 said:

... Το ερώτημά σου δεν μπορεί να απαντηθεί από εδώ....

και θα πρέπει να έχεις ή να βρει τα σχέδια τα πολεοδομικά και του τίτλου της ιδιοκτησίας σου ειδικά το τοπογραφικό (δεν είναι πάντα τα ίδια)

όπως και να έχεις ή βρει το σχέδιο πόλης του ακινήτου σου με τις ρυμοτομικές και οικοδομικές γραμμές που ισχύουν σήμερα και ενδεχόμενα να ήταν διαφορετικές πριν δεκαετίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.