ioa_arch Δημοσιεύτηκε Wednesday at 02:43 μμ Share Δημοσιεύτηκε Wednesday at 02:43 μμ Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Αρχικά είχε γίνει δέσμευση χώρου για υποσταθμό κάτα την διαδικασία έκδοσης μιας οικοδομικής άδειας για ανέγερση πολυκατοικίας. Μετα απο την έκδοση του νέου κτιριοδομικού και τον μη υπολογισμό στον όγκο για την ΔΕΔΔΗΕ του υπογείου και του ανοιχτού χώρου της pilotis κάναμε αναθεώρηση προέγκρισης για ανέγερση πενταόροφης πολυκατοικίας για τον υπολογισμό του νέου όγκου για ΔΕΔΔΗΕ με αποτέλεσμα την μη απαίτηση εξέτασης για δημιουργία χώρου υποσταθμού (με έλεγχο από την πολεοδομία). Στην συνέχεια μας απάντησαν ότι είναι απαραίτητο να δεσμευτεί χώρος στο οικόπεδο (είχαμε κάνει αίτηση με τον αρχικό όγκο πριν την αναθεώρηση και ενώ τους είχαμε στείλει mail για την μη απαίτηση εξέτασης). Σε αυτό το σημείο πήγα στην αρμόδια υπηρεσία της ΔΕΔΔΗΕ (Αγησιλάου) και μου είπαν να μην ανησυχώ και μου έστειλαν με email ένα έντυπο και ένα excel (που αναγράφει τον όγκο) που μου είπαν να τα στείλω για την τελική ρευματοδότηση και την απαλλαγή από την κατασκευή του υποσταθμού (που αναφέρει ότι δεν προσμετράει ο όγκος του υπογείου και του ανοικτού χώρου της pilotis). Έστειλα λοιπόν για την τελική ρευματοδότηση τα έντυπα που μου είχαν στείλει και ένας υπάλληλος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε οτι δεν μπορούν να μου δώσουν απαλλακτικό γιατί δεν δέχονται τον νέο κτίριοδομικό και οτι είναι για συνδέσεις με το δίκτυο μέσης τάσης. Το κτίριο έχει κατασκευαστεί και είναι βέβαια παρα πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί υποσταθμος εκ των υστέρων. Και αν δεν το κάνουν δεκτό, γιατί έχω ήδη πάρει απαλλαγή με τον νέο κτιριοδομικό για άλλη πολυκατοικία; Εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; Παρακαλώ για την βοήθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Επιστάτης Δημοσιεύτηκε yesterday at 02:24 μμ Share Δημοσιεύτηκε yesterday at 02:24 μμ On 30/10/2024 at 4:43 ΜΜ, ioa_arch said: με αποτέλεσμα την μη απαίτηση εξέτασης για δημιουργία χώρου υποσταθμού (με έλεγχο από την πολεοδομία). Τότε γιατί ζητάς απαλλακτικό; Αφού έχει γίνει αναθεώρηση, δεν ισχύουν τα προγενέστερα στοιχεία που μεταβλήθηκαν από αυτήν (την αναθεώρηση). Δεν ασχολείσαι με ΔΕΗ ή ΔΕΔΔΗΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα