Χριστίνα Μ. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 Καλησπέρα σας, Έχω μια απορία σχετικά με τις εξωτερικές σκάλες από ακάλυπτο χώρο προς το υπόγειο. Γνωρίζω ότι δεν γίνεται να τις στεγάσεις αλλά η ύπαρξη εξώστη πάνω από την εξωτερική σκάλα θεωρείται στέγαση; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 11 ώρες πριν, Χριστίνα Μ. said: (...) Έχω μια απορία σχετικά με τις εξωτερικές σκάλες από ακάλυπτο χώρο προς το υπόγειο. Γνωρίζω ότι δεν γίνεται να τις στεγάσεις αλλά η ύπαρξη εξώστη πάνω από την εξωτερική σκάλα θεωρείται στέγαση; Εννοείς η κατασκευή εξώστη σε υπερκείμενο όροφο ή πάνω σε κάθετο τοιχίο της τάφρου στην οποία κατασκευάζεται η σκάλα;
Χριστίνα Μ. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 6 ώρες πριν, Pavlos33 said: Εννοείς η κατασκευή εξώστη σε υπερκείμενο όροφο ή πάνω σε κάθετο τοιχίο της τάφρου στην οποία κατασκευάζεται η σκάλα; Ένα τμήμα της σκάλας κυρίως το πλατύσκαλο να καλύπτεται απο τον εξώστη 1 που βρίσκεται στο +1,30, ενώ όλη η σκάλα καλύπτεται από τον εξώστη 2.
Χριστίνα Μ. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 8 ώρες πριν, tetris said: όχι Ευχαριστώ πολύ!
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 Εμένα μου έχει τύχει σε άδεια που πέρασε πρόσφατα απο προέγκριση, κατα τον έλεγχο να μου ζητήσουν να αφαιρέσω το προστέγαστμα (ισόγειο κτίριο) επάνω απο τη σκάλα του υπογείου. Επειδή ο ιδιοκτήτης ήταν ανυπόμονος και ούτε εγώ είχα όρεξη για διαβουλεύσεις με την υπηρεσία, δεν το έψαξα απο που προκύπτει. Αντικατέστησα το προστέγασμα με μία πέργκολα και το πέρασαν. 1
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 3 ώρες πριν, Χριστίνα Μ. said: Ένα τμήμα της σκάλας κυρίως το πλατύσκαλο να καλύπτεται απο τον εξώστη 1 που βρίσκεται στο +1,30, ενώ όλη η σκάλα καλύπτεται από τον εξώστη 2. Απαγορεύονται τα προστεγάσματα και οι εξώστες που εξυπηρετούν αποκλειστικά τη σκάλα Στην περίτωσή σου, εξυπηρετεί πρωτίστως και κυρίως το διαμέρισμα 1
Χριστίνα Μ. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 40 λεπτά πριν, tetris said: Απαγορεύονται τα προστεγάσματα και οι εξώστες που εξυπηρετούν αποκλειστικά τη σκάλα Στην περίτωσή σου, εξυπηρετεί πρωτίστως και κυρίως το διαμέρισμα Κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω τότε με μια καλή αιτιολόγιση να περάσει.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα