Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

(Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis)

Καλημέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,   

..Η κατασκευή είναι βαρέως τύπου προκάτ και ο διαχωρισμός διαμερισμάτων γίνεται με γυψοσανίδες. Ειδικά στους χώρους WC όπου έχουν τοποθετηθεί πλακάκια, η αρμολόγηση των πλακιδίων  έχει χαλάσει. Κατά την διάρκεια της χρήσης περνάει νερό στο εσωτερικό της τοιχοποιίας και συσσωρεύεται, λιμνάζει, δεν μπορεί να γίνει απορρόφηση ή απορροή και καταστρέφεται η γυψοσανίδα αλλά και ο στρωτήρας του μεταλλικού σκελετού στήριξης. Η τοιχοποιία πάλλεται στο κλείσιμο της πόρτας και μου "πετάει" τον αρμό κάθε φορά που κάνω προσπάθεια στεγανοποίησης.

Υπάρχει κάποιο προϊόν που να αντικαθιστά τον αρμόστοκο (πέραν της Σιλικόνης και της Μαστίχης) που να μπορώ να χρησιμοποιήσω ως στεγανωτικό για άμεση λύση?
Υπάρχει κάποια τεχνοτροπία?

Σε περίπτωση καθαίρεσης, τι προτείνετε για μόνιμη λύση?

Edited by Didonis
Δημοσιεύτηκε (edited)
8 λεπτά πριν, grigorioschatzigrigoriou said:

...και καταστρέφεται η γυψοσανίδα αλλά και ο στρωτήρας του μεταλλικού σκελετού στήριξης.....

Υπάρχει κάποιο προϊόν που να αντικαθιστά τον αρμόστοκο (πέραν της Σιλικόνης και της Μαστίχης) που να μπορώ να χρησιμοποιήσω ως στεγανωτικό για άμεση λύση?
Υπάρχει κάποια τεχνοτροπία? ....

ερώτηση.... είσαι ο κατασκευαστής ή ο ιδιοκτήτης?

Υ.Γ.

αν ο κατασκευαστής προσδιόρισε την ιδιότητα ή ειδικότητα σου.

Edited by Didonis
Δημοσιεύτηκε (edited)

Είμαι Πολιτικός Μηχανικός, και Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων. Αυτήν την στιγμή είμαι υπεύθυνος του Τεχνικού Τμήματος της Δομής Μεταναστών στις Σέρρες. Το πρόβλημα είναι στου οικίσκους των Ωφελούμενων

Edited by Pavlos33

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.