μαρινα1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 θα ηθελα να ρωτήσω που μπορω να βρω ενα κτιριολογικο προγραμμα 9θεσιου γυμνασιου ( που να ειναι εγκεκριμενο απο το ΥΠΕΘ) Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss_sk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Από το ΥΠΕΠΘ ή τον ΟΣΚ (ο τελευταίος έχει και Οδηγό Μελετών). Link to comment Share on other sites More sharing options...
μαρινα1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 έχω κοιτάξει στο ΥΠΕΠΘ αλλά δεν έχω βρει κάτι μήπως υπάρχει κάπου αλλού? όσο για τον ΟΣΚ δεν θέλω από εκεί γιατί θέλω να είναι εγκεκριμένο από το ΥΠΕΠΘ Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2m Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Αντιγράφω από τον οδηγό μελετών του ΟΣΚ "Για την υλοποίηση του παραπάνω πλαισίου συγκεντρώθηκαν στοιχεία και προδιαγραφές από ομάδες εργασίας του ΥΠ.Ε.Π.Θ. και την Ο.Σ.Κ. Α.Ε., από το Υπουργείο Υγείας, το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., την Ένωση Αναπήρων Ελλάδος, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Παγκόσμια Ένωση Αναπήρων, το Βρετανικό Υπουργείο Εκπαίδευσης και το Τμήμα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού για παιδιά ειδικών εξυπηρετήσεων του Αμερικανικού Υπουργείου Εκπαίδευσης." Ρίξε μια ματιά λοιπόν και τα ξαναλέμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα