ΔιμετροςΘρακιώτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 (edited) Στην οικία μας έχουμε 7 καλοριφέρ. Όταν αναβαμε την θέρμανση τα 3 απο τα 7 καλοριφέρ δεν θερμαίνoνταν για αυτο κάναμε εξαέρωση των 3 καλοριφέρ . Απο τα 3 καλοριφέρ τα οποία κάναμε εξαέρωση το 1 επανήλθε ( πλέον θερμαίνεται ) αλλα τα αλλα 2 οχι !! Τις πταίει ; - Πως μπορω να διορθώσω το πρόβλημα ; Υστερόγραφο: Eυχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. Edited Νοέμβριος 5 by ΔιμετροςΘρακιώτης
antloukidis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 (edited) Είναι κάποιο πρόβλημα που υπάρχει από την αρχή της εγκατάστασης ή κάτι που παρουσιάστηκε αργότερα? Τι σύστημα έχετε μονοσωλήνιο ή δισωλήνιο? Είναι όλα τα σώματα στο ίδιο όροφο? Όταν λέτε δεν θερμαίνονται εννοείτε ότι είναι τελείως κρύα ή χλιαρά? Edited Νοέμβριος 6 by antloukidis
pegiavass Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 Δεν είμαι ειδικός, αλλά θα σας πω μία δικιά μου εμπειρία: Ένα σώμα καλοριφέρ σε ένα υπνοδωμάτιο του σπιτιού μου, ζεσταινόταν κατά ένα μέρος μόνο και όχι καλά. Έκανα εξαέρωση, δε φαινόταν όμως να έχει αέρα. Έβγαζε όμως στην αρχή μαύρο νερό και μετά καθαρό. Το πρόβλημα συνέχιζε, εγώ έκανα εξαέρωση, ώσπου κάποια στιγμή σκέφτηκα μήπως έχει βρωμιές (άλατα ; ) στην είσοδο του νερού και φράζει. Ανοιγόκλεισα πέντε-έξι φορές τον διακόπτη του καλοριφέρ στην είσοδο του νερού και πλέον είναι ο δεύτερος χειμώνας που το σώμα λειτουργεί κανονικά και ζεσταίνεται το ίδιο με τα υπόλοιπα. Δεν έχω γνώσεις για να το εξηγήσω, αλλά το πρόβλημα λύθηκε.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα