Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω ένα τυφλό οικόπεδο, το οποίο ο τακτοποιηθηκε κ είναι πλέον κ άρτιο κ οικοδομήσιμο, είχε δωθει παλιά δουλειά εισόδου, όμως μετέπειτα ανακάλυψε ο μηχανικός πως στο πλάι του οικοπέδου υπήρχε ένας δρόμος που η γειτόνισσα τον έκλεισε παράνομα με κάγκελο πόρτα κ τον έκανε  αυλή, κάναμε κινήσεις με τον μηχανικό προς τον Δήμο κ δικηγόρο, κ ήρθε ο δήμος να κάνει αυτοψία, έδωσαν εντολή να κατεδαφισει μόνη της την πόρτα τις τέντες κτλ,εκείνη φυσικά δεν έκανε τπτ, τώρα πάει ο δήμος για κατεδάφιση πόρτας τέντας κτλ, κ τώρα έχουν κολλήσει στο ότι υπάρχει κ ένας τοίχος στο τέλος του δρόμου κ ότι δεν μπορούν, η δεν ξέρουν αν πρπ να γκρεμίζουν κ τον τοίχο, που κ αυτός εμποδίζει την είσοδο στο οικόπεδο, κ έχει κ φάρδος ώστε να μπορεί να περάσει μια μικρή μπουλντόζα, ενώ από την δουλειά εισόδου ειναι πολύ στενά 0.80 εκατοστά, υπάρχει κάποιος νόμος γτ ο δήμος μου κάνει τον ανηξερο, που να λέει για τοίχους σε οικόπεδο; Κ σε είσοδο; ωστε να τους τον στείλω; 

Δημοσιεύτηκε (edited)

Όχι, αλλά γτ;έχω ένα οικόπεδο τυφλό οκ; έχω δουλειά εισόδου 0.80 εκατοστά, θέλω να χτίσω.. Υπάρχει δρόμος αλλά η γειτόνισσα παρανόμως τον έχει κάνει αυλή, έχει χτίσει τοίχο στο τέλος του δρόμου, που εφάπτεται με το οικοπεδο μου κάγκελο πόρτα στην είσοδο του δρόμου (μικρό δρομάκι 1.8 επί 8 μέτρα) τέντα γλάστρες κτλ, κ παρόλο που προσπαθούν κ οι άλλοι γείτονες κ εγώ χρόνια δεν το γκρεμίζει, πήγε σήμερα ο δήμος για να το γκρεμίσει κ μου είπαν ότι δεν θα γξρεμισουν τον τοίχο λέει, γτ εκεί τελειώνει ο δρόμος... Ε ναι τελειώνει ο δρόμος κ αρχίζει το οικοπεδο μου.. Κ λέω μήπως κάποιος ξέρει από εδώ, αν βρω φώτο θα σας ανεβάσω 

17309007075531369719672799637377.jpg

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε

Όπως βλέπετε να ο δρόμος, γλαστρουκες μετά η κάγκελο πόρτα ή τέντα κ ο τοίχος, ο οποίος είναι στα όρια του οικοπέδου μου

Screenshot_20241106_154745_com.viber.voip.jpg

Screenshot_20241106_154751_com.viber.voip.jpg

7 ώρες πριν, tetris said:

Αν πω ότι δεν κατάλαβα τίποτε θα θεωρηθεί κακοήθεια???

Screenshot_20241106_154745_com.viber.voip.jpg

Screenshot_20241106_154751_com.viber.voip.jpg

Screenshot_20241106_171332_com.android.chrome.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.