algeor Δημοσιεύτηκε 19 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε 19 ώρες πριν καλησπερα, θα ήθελα μια βοήθεια, προσπαθώ να φτιάξω ένα τοπογραφικο , (είμαι νέα μηχανικός και δεν έχω ξανακάνει) και προσπαθώ να βάλω κάνναβο στο autocad για τις συντεταγμένες. Θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να με που πει πως το φτιάχνουμε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregDel Δημοσιεύτηκε 18 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε 18 ώρες πριν 38 λεπτά πριν, algeor said: καλησπερα, θα ήθελα μια βοήθεια, προσπαθώ να φτιάξω ένα τοπογραφικο , (είμαι νέα μηχανικός και δεν έχω ξανακάνει) και προσπαθώ να βάλω κάνναβο στο autocad για τις συντεταγμένες. Θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να με που πει πως το φτιάχνουμε αυτό. Αυτό το βρήκα εδώ. Λογικά κάνει αυτό που θέλετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε 18 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε 18 ώρες πριν Όπως και αυτό 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregDel Δημοσιεύτηκε 18 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε 18 ώρες πριν 2 λεπτά πριν, pirsogiannis said: Όπως και αυτό Το οποίο έχει μεγαλύτερη ευελιξία (πχ μπορείς να κάνεις κάνναβο με σταυρούς ή γραμμές κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα