Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καινούργιο σχέδιο εγκατάστασης στην ΕΔΑ για αλλαγή αριθμού ΗΚΑΣΠ

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και δουλεύω σε εταιρία θέρμανσης- ψύξης.Μου εχει ζητηθεί να βγάλω ένα πιστοποιητικό αντοχής και στεγανότητας για ένα υπάρχον δίκτυο ατομικου λέβητα φυσικού αερίου το οποίο θα κατατεθεί στην ΕΔΑ μαζί με μια υπεύθυνη δήλωση μη τροποποίησης της εσωτερικής εγκατάστασης για να μπορέσει να συνδεθεί η κυρια.Το σπίτι το κληρονόμησε και ήταν πολλά χρόνια ακατοίκητο για αυτό και ζητανε τα παραπάνω,όπως επίσης και η κυρία δεν έχει τα αρχικά σχέδια της εγκαταστασης.αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει:

1.Η κύρια μου είπε ότι από την ΕΔΑ την ενημέρωσαν ότι πρέπει να κάνει υπεύθυνη δηλωση περί μη τροποποίησης της εσωτερικής εγκατάστασης και πρέπει να υπογραφεί και από μένα(δεν καταλαβαίνω πως μπορώ να υπογράψω για κάτι το οποίο δεν έχω εικόνα της εγκατάστασης?)

2.Τα σχέδια της εγκατάστασης από όσο ξέρω είναι στην κατοχή του ιδιοκτήτη και αν ναι πρέπει να υπάρχουν διαθέσιμα-προσβασιμα και στην ΕΔΑ?

3.Υπαρχει περίπτωση να ζητήσει ο πελάτης νέο ΗΚΑΣΠ και σε αυτήν την περίπτωση πρέπει η ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση(από μετρητή ως και τον λεβητα)να αποτυπωθεί και να κατατεθει ξανά στην ΕΔΑ?

Υ.Γ.συγνωμη για τις αρκετές απορίες αλλά είμαι νέος στο κομμάτι του αερίου,οπότε οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ανεκτίμητη 

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.