mike__gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 (edited) καλημέρα σας μπορεί σε νομιμοποίηση ισογείου (πυλωτή) που έγινε κατοικία σε κτίριο όπου υπάρχουν οριζόντιες ιδιοκτησίες (3) με συμβόλαια και αναγραφόμενα τμ,να "τραβήξει" επιπλέον τμ από αυτά που αναγράφονται στην οριζόντια ιδιοκτησία του,από την άλλη οριζόντια ιδιοκτησία επειδή δεν έχει γίνει ανέγερση ακόμα (δικαίωμα υψούν); Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33 Edited Νοέμβριος 11 by mike__gr τονισμός
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 Καλημέρα. Θα πρέπει να συμβουλευτείς τον μηχανικό σου και την συμβολαιογράφο. Το πιθανότερο, με τα στοιχεία που δίνεις ,να χρειάζεται τροποποίηση η σύσταση οριζόντιων ιδιοκτησιών.
mike__gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 απλά (έχω το δικαίωμα υψούν) ξεκίνησα διαδικασίες για ανέγερση και ανακάλυψα οτι από 105 τμ που έγραφε το συμβόλαιο που έχω,μπορώ μόνο 70 τμ.λόγω των παραπάνω που αναφέρω,είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Εννοείτε θα συμβουλευτώ αυτούς που πρέπει,ήθελα και μία γνώμη από εδώ.
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 Επειδή είναι πολλά τα στοιχεία που δεν γνωρίζουμε, δεν μπορούμε να δώσουμε απάντηση εξ αποστάσεως.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 υποθετω οτι: Ο δικαιουχος του αερα, εχει νομιμοποιησει καποιες αυθαιρεσιες. Οπότε, αυτα τα τμ. αφαιρουνται απο το δικαιωμα δομησης που ειχε και χτιζει τα υπολοιπα.
mike__gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 Ο δικαιούχος δηλαδή εγώ δεν έχω καμμία αυθαιρεσία στον αέρα και ξεκίνησα διαδικασία ανέγερσης κατοικίας, ανακαλύπτω (μέσω του μηχανικού μου) ότι από 105τμ που αναγράφετε στο συμβόλαιο ΟΙ ως δικαίωμα υψούν,έχω δικαίωμα 70 τμ επειδή σε νομιμοποίηση του ισογείου (όχι από εμένα) καλύψανε αυτά που αναγράφονταν στην αντίστοιχη ΟΙ συν και κάποια άλλα που τα τράβηξαν από εμένα χωρίς βέβαια να γνωρίζω τίποτα. με το θέμα ήδη ασχολείτε ο δικηγόρος μου απλά αν σας έχει τύχει τέτοια περίπτωση και κατά πόσο έννομη είναι
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 Αν έγινε αυτό που λέτε, δεν είναι νόμιμο και δεν στέκει... Ο δικηγόρος και ο μηχανικός σας θα βρουν τη λύση. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα