Τρελός Επιστήμων Δημοσιεύτηκε Thursday at 10:23 πμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 10:23 πμ 21 hours ago, Apollon said: Μιλάμε για αυτή την θέση φαντάζομαι (μετά από ψάξιμο στο χάρτη). Και η ερώτηση είναι, που θα βρουν τόσο νερό για να βάλουν όχι μόνο τις πισίνες τους (που φαίνονται ωραίες στα σχέδια και στα φωτορεαλιστικά), αλλά μου αρέσει που έχουν γεμίσει και όμορφα πράσινα δέντρα και όλη την περιοχή, λες και είναι και καμία Κέρκυρα, ενώ είναι ξεραΐλα της Κρήτης. Μετά σου λέει όχι στην εκτός σχεδίου δόμηση γιατί υποβαθμίζει το φυσικό περιβάλλον και κάτι κουραφέξαλα. Εάν αυτό δεν είναι βιασμός του φυσικού τοπίου τι είναι δηλαδή? Τέσπα, να μου πεις, κοιτάζοντας την όλη περιοχή, μόνο τερατουργήματα και αίσχη βλέπεις. Πές τα άνθρωπέ μου! Το χρήμα είναι υπεράνω νόμων, κανονισμών και λογικής. Απλά. Για μια ακόμα φορά. Απλά όσο περνάνε τα χρόνια κουράζεσαι να το συνειδητοποιείς .
gktpgeue Δημοσιεύτηκε Friday at 09:02 πμ Δημοσιεύτηκε Friday at 09:02 πμ (edited) On 11/13/2024 at 2:38 PM, Apollon said: Μιλάμε για αυτή την θέση φαντάζομαι (μετά από ψάξιμο στο χάρτη). Και η ερώτηση είναι, που θα βρουν τόσο νερό για να βάλουν όχι μόνο τις πισίνες τους (που φαίνονται ωραίες στα σχέδια και στα φωτορεαλιστικά), αλλά μου αρέσει που έχουν γεμίσει και όμορφα πράσινα δέντρα και όλη την περιοχή, λες και είναι και καμία Κέρκυρα, ενώ είναι ξεραΐλα της Κρήτης. Μετά σου λέει όχι στην εκτός σχεδίου δόμηση γιατί υποβαθμίζει το φυσικό περιβάλλον και κάτι κουραφέξαλα. Εάν αυτό δεν είναι βιασμός του φυσικού τοπίου τι είναι δηλαδή? Τέσπα, να μου πεις, κοιτάζοντας την όλη περιοχή, μόνο τερατουργήματα και αίσχη βλέπεις. Συνήθως κάνουν αφαλάτωση οι μεγαλοξενοδόχοι στην περιοχή. Δεν είναι για πόσιμο, μερική αφαλάτωση για πισίνες και πλυσίματα κτλ. ΥΓ Αν δεν κάνω λάθος το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο από το πόσιμο. Ας μας κατατοπίσει ένας μηχανολόγος αν θέλει. Edited Friday at 09:03 πμ by gktpgeue
Apollon Δημοσιεύτηκε Friday at 05:28 μμ Δημοσιεύτηκε Friday at 05:28 μμ Ναι μπορεί να έχεις δίκιο με την αφαλάτωση, δεν το σκέφτηκα την ώρα που το έγραφα. Θέλει φράγκα, αλλά money brings money. Το θέμα παραμένει, πως κάθε πιθαμή έκτασης δίπλα σε θάλασσα, πρέπει να οικοδομηθεί με το έτσι θέλω. Από την μία απαγορεύω εκτός σχεδίου δόμηση, από την άλλη κάνω τα αίσχη. Διαβάζω πάλι στο κείμενο ".....θα δημιουργούνται δύο κτίρια-τοπόσημα των οποίων το ύψος φτάνει τα 15 μ". Τι τοπόσημα ρε καραμήτρο... "... Τμήμα των δωμάτων θα φυτευτεί με είδη τοπικής χλωρίδας. ". Ξερόχορτα? >:D Τέλος πάντων /sad face.
mstas Δημοσιεύτηκε Saturday at 12:34 μμ Δημοσιεύτηκε Saturday at 12:34 μμ Κάποιες «ετοιμασίες» φαινεται στο google maps πως κάνουν εκεί παραδίπλα στην παραλια, μακάρι να κάνω λαθος…. Ισπανία θα γίνουμε, χωρίς σπιθαμή φυσικού τοπίου δίπλα στη θάλασσα εκτος από κάποιες λιγοστές προστατευόμενες περιοχές που παρά τρίχα γλύτωσαν…
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα