Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.

Έχω αντλία θερμότητας με ενδοδαπέδια κ ηλιακό τριπλής ενέργειας (εδώ και έξι χρόνια). Το τελευταίο διάστημα ο ηλιακός (κυκλοφορητής) κάποιες ημέρες δουλεύει ακόμη και το βράδυ, δε μπορεί δλδ να μειώσει την διαφορά στους 3 βαθμούς για να κλείσει.... Η διαφορά είναι στους 7-8 βαθμούς εισερχόμενα με επιστρεφόμενα και συνεχίζει να δουλεύει ασταμάτητα. Άλλες φορές σταματάει.

Το καλοκαίρι υπήρχαν επίσης ημέρες που η διαφορά των νερών που κατέβαιναν από τον ηλιακό με τα επιστρεφόμενα έφτανε τους 18 βαθμούς διαφορά (μεγάλη διαφορά νομίζω). Οι ρυθμίσεις είναι να ξεκινά ο κυκλοφορητής στους 10 βαθμούς διαφορά και να κλείνει στους 3. Υπάρχει κάποιος Θεσσαλονίκη που να γνωρίζει αυτά τα συστήματα, να κανονίζαμε να το έβλεπε? Το κιτ που έχω (αν το γράφω καλά) είναι της wilo

Δημοσιεύτηκε

@Ioannis Anast Το πιθανότερο είναι να έχει βουλώσει κάποια σωλήνα και να μη κυκλοφορεί νερό ή να έχει επικαθήσεις αλάτων η σερπαντίνα.

Καλέστε υδραυλικό

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω ακούσει πως έχω πιθανόν κάποιο πρόβλημα στο διαφορικό θερμοστάτη ή και αυτό που έγραψες. Το θέμα είναι πως απ' όσο κατάλαβα αυτά τα χρόνια, αυτά τα συστήματα δεν τα γνωρίζουν οι τεχνικοί για να μπορούν να το διορθώσουν άμεσα γι' αυτό και ανέβασα εδώ... Γνωρίζεις εσύ ή κάποιος άλλος κάποιον υδραυλικό στη Θεσσαλονίκη που να γνωρίζει από αυτά να έρθω σε επικοινωνία?

Δημοσιεύτηκε

Είμαι πολύ μακρυά...

Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται σε αυτό το forum να δίνονται τέτοιες πληροφορίες...

Δημοσιεύτηκε

Καταλαβαίνω... Απλά δυστυχώς η τεχνογνωσία είναι αρκετά περιορισμένη, ήρθαν πολλοί με διάθεσή να βοηθήσουν πραγματικά (είναι η δουλειά τους άλλωστε) αλλά δεν το πολύκατέχουν, οπότε τζίφος. Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο και τις απαντήσεις, είδωμεν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.