Ευαγγελος απ Δημοσιεύτηκε Wednesday at 04:50 μμ Δημοσιεύτηκε Wednesday at 04:50 μμ Καλησπέρα αγόρασα καινούργιο ψηφιακό θερμοστάτη με WiFi αλλά έχω πρόβλημα με την σύνδεση τον καλωδίων σας παραθέτω από κάτω τον παλιό θερμοστάτη και τον καινούργιο (αν κατάλαβα καλά δεν μπορώ να τον συνδέσω γιατί θα έπρεπε να έχω 4 καλώδια που να βγαίνουν από τον τοίχο; )
hlektrik89 Δημοσιεύτηκε Wednesday at 06:51 μμ Δημοσιεύτηκε Wednesday at 06:51 μμ 2 ώρες πριν, Ευαγγελος απ said: Καλησπέρα αγόρασα καινούργιο ψηφιακό θερμοστάτη με WiFi αλλά έχω πρόβλημα με την σύνδεση τον καλωδίων σας παραθέτω από κάτω τον παλιό θερμοστάτη και τον καινούργιο (αν κατάλαβα καλά δεν μπορώ να τον συνδέσω γιατί θα έπρεπε να έχω 4 καλώδια που να βγαίνουν από τον τοίχο; ) 3 και 4 όπως φαίνονται, γεφυρα 4 και 5, στο 6 το τριτο καλωδιο. Μεγαλη προσοχη η φαση θα ειναι ενεργη. κινδυνος ηλεκτροπληξιας 1
Ευαγγελος απ Δημοσιεύτηκε Friday at 03:00 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Friday at 03:00 μμ On 13/11/2024 at 8:51 ΜΜ, hlektrik89 said: 3 και 4 όπως φαίνονται, γεφυρα 4 και 5, στο 6 το τριτο καλωδιο. Μεγαλη προσοχη η φαση θα ειναι ενεργη. κινδυνος ηλεκτροπληξιας Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Τελικά το σύνδεσα με άλλη συνδεσμολογία από αυτή που προτείνεται και λειτουργεί κανονικά δεν έκανα καμία γέφυρα και σύνδεσα την εντολή στο 2 (μπορεί να υπάρξει πρόβλημα μελόντικα από την σύνδεση που έκανα;)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα