Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

(Έγινε μεταφορά στην παρούσα ενότητα από την αρχιτεκτονική. Didonis)

Καλησπέρα σας, 

είμαι νέος χρήσης του ProdgeCad και έχω ορισμένες απορίες με το πρόγραμμα. 

Κατ'αρχάς δεν μπορώ να φορτώσω το pinsyn που υπάρχει στο φόρουμ για την παραγωγή συντεταγμένων. 

Δεύτερον, γνωρίζει κανείς εάν υπάρχουν σεμινάρια εκμάθησης ? 

Ευχαριστώ πολύ 

Edited by Didonis
Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα, συνάδελφε επειδή βλέπω ότι έχεις ρωτήσει περίπου το ίδιο και σε άλλο ποστ. Έχει εκεί προταθεί από συνάδελφο, άλλη εφαρμογή που κάνει το ίδιο και είναι συμβατή με το Progecad. Εν προκειμένω και χωρίς να έχω γνώσεις προγραμματισμού, νομίζω ότι η εν λόγω ρουτίνα είναι σε visual lisp που νομίζω ότι δεν υποστηρίζεται από το Progecad.

Σχετικά με την εκμάθηση νομίζω ότι το συγκεκριμένο είναι απλά κλώνος του Autocad με ότι αυτό συνεπάγεται.

Edited by akis73
  • Like 1
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας, 

ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να μείνει ένα topic μόνο για αυτό. Δεν θα το έλεγα κλώνο γιατί έχει αυτοματοποιημένες γεννήτριες. Είναι όμως παρόμοιας λογικής. 

Δημοσιεύτηκε (edited)
On 14/11/2024 at 11:17 ΜΜ, Νικόλαος Σταθουλόπουλος said:

Δεν θα το έλεγα κλώνο γιατί έχει αυτοματοποιημένες γεννήτριες. Είναι όμως παρόμοιας λογικής. 

Τα προγραμματα για τις βασικες λειτουργιες ειναι ιδια.

Τωρα για τα extra που εχει μονο απο το Help βγαζεις ακρη.

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73

Edited by akis73
Δημοσιεύτηκε (edited)
19 hours ago, GeorgeVasil said:

Τα προγραμματα για τις βασικες λειτουργιες ειναι ιδια.

Τωρα για τα extra που εχει μονο απο το Help βγαζεις ακρη.

καλησπέρα σας. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. το έχετε χρησιμοποιήσει;  είστε ευχαριστημένος;

Edited by Νικόλαος Σταθουλόπουλος
Δημοσιεύτηκε (edited)
On 15/11/2024 at 2:30 ΜΜ, Νικόλαος Σταθουλόπουλος said:

το έχετε χρησιμοποιήσει;  είστε ευτυχισμένος;

ευτυχισμενος που κανω CAD οχι, ευχαριστημένος ομως ναι

, εχω δουλεψει με το 2022, 2024, 2025 γιατι τυχαινει να τα εχουμε αγορασει κατα καιρους. 

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73

Edited by akis73
  • Like 1
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

Εχω και εγω παρει το progecad μονο και μονο για να ανοιγω τα αρχεια dwg του autocad για να μπορω να συνεργαζομαι με τους άλλους συναδελφους κυριως τοπογραφους και μηχανολόγους μιας και χρησιμοποιώ ΤΕΚΤΟΝ . Ο λογος που το πηρα ειναι οτι ειναι παμφθηνο γυρω στα 350 ευρω μαζι με ΦΠΑ γιατι δεν ηθελα να εχω σπασμενο  AUTOCAD στον υπολογιστη μου και προβληματα με δικαιωματα κλπ.  Θα χρησιμοποιησεις εγχειριδιο  AUTOCAD μιας και ειναι ακριβως ιδιο. Η διαφορα τους ειναι οτι δεν κανει αυτοματη παραγωγη οψεων και τομων από οτι διαβασα και καποιους άλλους αυτοματισμούς που κάνει το AUTOCAD.

Edited by akis73

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.