hero Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 (edited) Καλησπέρα , θελω να βαλω αντλια θερμοτητας στο διαμερισμα που μενω και επειδη θελω να κανω τα σωστα βηματα ρωτω τα εξης . 1. θελω να βρω εναν μηχανολογο να μου κανει τις απαραιτητες μετρησεις (θα προτιμουσα καποιον να ειναι ανεξαρτητος απο την εταιρια προμηθειας μηχανηματος ) 2. θελω να μου πει πως να επιλεξω ποια μου κανει πχ 12 kw ειναι ολες ιδιες η καποιες δεν κανουν για μενα ? 3. εχω σωματα ακαν τα οποια εχουν μαδησει καποια οποτε καλο θα ηταν και να αλλαχθουν ολα και να μπουν συμφωνα με την μελετη 4. το διαμερισμα ειναι 90τμ σε πολυκατοικια δευτερου οροφου στο Γαλατσι βορινο ανοικτο μπροστα μεσοτοιχια πισω , αλουμινια με διπλα τζαμια 20ετιας . Μου διαφεγει κατι που πρεπει να ρωτησω η να προσεξω ? Υπαρχει καποιος και με ποιο κοστος που θα μπορουσε να αναλαβει την μελετη ? Λενε οτι θα βγει καποια επιδοτηση και θελω να ειμαι ετοιμος γενικα . Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73 Edited Νοέμβριος 16 by akis73
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα