Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά .Είναι το πρωτο μου ποστ και έχω γενικά διαβάσει πολλά σχόλια αλλά κάτι αντίστοιχο με τη περίπτωση μου δε βρήκα οπότε πάμε στο παρασύνθημα .

Είμαι απόφοιτος του ΤΕΙ μηχανολόγων οχηματων ( πρώην ΤΕΙ οχημάτων) .Θέλω να πάω στο τμήμα βιομηχανίας της περιφέρειας να βγάλω ότι άδειες μπορώ και συγκεκριμένα αυτήν του εργοδηγού μηχανικού εγκαταστάσεων 2ης ειδικότητας .οι ερωτήσεις  μου είναι οι εξής .

1) Από δεύτερης κατηγορίας εργοδηγός μηχανικός εγκαταστάσεων υπάρχει τρόπος να πας στης 3ης,4ης κατηγορίας ? 

2) υπάρχει κάτι σε δικαιώματα στο ηλεκτρολογικό κομμάτι των εγκαταστάσεων? ( Έχω και πτυχίο ΙΕΚ τεχνικού εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων) 

3) το αντίστοιχο των ηλεκτρολόγων λέγεται εργοδηγός ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων? 

4) μπορείς με κάποιο τρόπο να μεταπηδήσεις σε άλλη ειδικότητα τύπου ηλεκτρολόγος , υδραυλικός κτλπ???

Γενικά θέλω να δω αν μπορώ να βγάλω κάτι σε άδεια για ηλεκτρολογος εγκαταστάσεων γιατί μέσω του ΙΕΚ θέλει κάποια χρόνια προϋπηρεσία για να βγάλεις τη κατώτερη άδεια και θέλω να δω μήπως μπορώ να "γλιτώσω" κάτι σε χρόνια .Γενικά οποία πληροφορία οποιοδήποτε λινκ κτλπ καλοδεχούμενο.

Συγνώμη για το κατεβατό και ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.