kosvas Δημοσιεύτηκε 11 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 11 ώρες πριν (edited) Καλησπερα σας Εχω ενα οικοπεδο 450 τ.μ εντος σχεδιου.Βασει τοπογραφικου συμβολαιου(1980) και μετρημενο απο εμενα 435 . Το κτηματολογιο το δινει 439. Μεσα υπαρχουν δυο καθετες.Του πελατη μου που ειναι αδομητο (πλεον) και η γειτονικη. Βγαζω (προφανως αφου ειναι λιγοτερα τα μετρημενα τετραγωνικα) μια διαφορα στην καθετη. Εχω κινησει τα παντα για να βρω τοπογραφικο της συστασης που αναφερει το συμβολαιο αλλα μεχρι τωρα τιποτα δεν μπορω να βγαλω ακρη. Εχω διαφορα τοπογραφικα που εγιναν κατα καιρους (γιατι ειχε πουληθει ,μετα κατεδαφιστηκε το κτηριο της καθετης που με αφορα) τα οποια εχουν τα ορια των καθετων αλλα και παλι δεν ειναι τοπογραφικα συστασης. Τι μπορω να κανω για αυτο ; Οι διαφορες ειναι μικρες αλλα και παλι νομιζω οι καθετες πρεπει να ειναι ακριβως στα τετραγωνικα της συστασης. (διορθωστε με αν κανω λαθος) Υπαρχει καποια αποκλιση αποδεκτη γενικα ; Οποιαδηποτε αποψη/συμβουλη/προταση θα με βοηθησει Ευχαριστω πολυ, Κωστας Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33 Edited 11 ώρες πριν by Pavlos33
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε 11 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 11 ώρες πριν Η διαφορά των 15 τ.μ είναι αποδεκτή βάση του άρθρου 39 ν 4495/17 (απόκλιση < ή =5%), αλλά επειδή έχεις κάθετες θα πρέπει να προβείς υποχρεωτικά σε τροποποίηση της ώστε το εμβαδό της κάθε κάθετης να είναι ανάλογο των αρχικών ποσοστών τους
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα