Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

(Mεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. akis73)

Καλησπέρα σας,
Γνωρίζει κάποιος γιατί ενώ έχω εξοφλήσει και τις 100 δόσεις από πρόστιμο στο τεε 4495/2017, η μηχανικός μου κατάφερε σήμερα να κάνει την υπαγωγή αλλά στην περαίωση δεν την άφησε το σύστημα και της έβγαλε 101η νέα δόση 780 ευρώ με σημερινή ημερομηνία; ευχαριστώ πολύ

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73

Edited by Pavlos33
Τονισμός λέξεων από το μέλος
Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα σας. Ρώτησα φυσικά, αλλά δεν γνωρίζει. Έχει συμβεί μου είπε άλλη μια φορά αλλά δε γνωρίζει τον λόγο. Έχω στείλει ερώτημα και στο τεε αλλά σκέφτηκα μεχρι να μου απαντησουν να ρωτήσω και εδώ μήπως έχει κάποιος την καλή  πρόθεση μαζί με την απάντηση ώστε να βοηθήσει. Καλό σας βράδυ ελπίζω να σας κάλυψα.

Edited by Sunday24
Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Sunday24 said:

...Ρώτησα φυσικά, αλλά δεν γνωρίζει. ...

Η πλατφόρμα υπαγωγής των αυθαιρέτων δεν έχει δικές τις πρωτοβουλίες…

Είπες ότι πλήρωνες πρόστιμο μέχρι τώρα

Άρα είχε κάνει υπαγωγή για να βγει το ποσό του προστίμου.

Ρώτησε τον επακριβώς τι άλλαξε ή τροποποίησε ή διόρθωσε ή συμπλήρωσε από την υπαγωγή που σου είχε δώσει με αυτή που προέκυψε μετά.

Αν σου είχε στείλει και το πολύχρωμο έντυπο της υπαγωγής με το αρχικό πρόστιμο και πάρεις και τώρα το νέο πολύχρωμο με την διαφορά των ποσών, στα φύλλα καταγραφείς και στα δεδομένα που είχε η μία με την άλλη μπορεί και συ να βρεις που είναι η διαφορά.

Και καλή πρόθεση να βοηθήσουμε ναι υπάρχει αλλά ακόμα και το μαντείο των Δελφών δεν μπορούσε να μαντέψει όλα τα τι και το πώς …..

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σας. Δεν έχει κάνει αλλαγές και το διαπίστωσα και εγώ. Θα αναμένω απάντηση από το ΤΕΕ. Ευχαριστώ να είστε καλά.

Δημοσιεύτηκε (edited)

όλες οι μηνιαίες δόσεις  έχουν τον ίδιο κωδικό κατάθεσης και το ίδιο ποσό (π.χ των 780€ -που το βλέπω λίγο απίθανο)

εκτός από την τελευταία δόση που πολλές φορές έχει άλλο ποσό (π.χ 780,01€) και ίσως και άλλο κωδικό 

Αν λοιπόν  δεν το προσέξατε και πληρώσατε με το ίδιο κωδικό και το ίδιο ποσό τότε

αυτό το ποσό ναι μεν  επιστρέφει στην Τράπεζα  αλλά το σύστημα ΤΕΕ δε σας επιτρέπει  την περαίωση της δήλωσης

Οπότε ζητήστε από το μηχανικό τον κωδικό και το ποσό της τελευταίας δόσης και πηγαίνετε στην τράπεζα και καταθέστε τα σωστά

Μετά από 2-3 μέρες η μηχανικός θα μπορεί να περαιώσει τη δήλωση

υ.γ Υπόψη ότι η μηχανικός σας μπορεί να τυπώσει από το σύστημα τη λίστα πληρωμών όπου απεικονίζονται και οι κωδικοί και οι ακριβείς ημερομηνίες των μέχρι τώρα  πληρωμών σας

Edited by ΚΑΝΑ
Δημοσιεύτηκε

Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας. Συμφωνω σε ολα οσα λετε και εχω ολα τα χαρτια και τα εχω ελεγξει και η ιδια. Η εξτρα οφειλη 770,83 προεκυψε την ημερομηνια που εκανε την οριστικη υπαγωγη ( χωρις να εχει κανει τροποποιησεις) και μαλιστα με κωδικο πληρωμης  RF . Απο το ΤΕΕ δεν μου δινουν καποια απαντηση. Επισυναπτω και το κομματι που αναφερομαι ωστε να το δειτε. Και παλι ευχαριστω πολυ

IMG_6776.jpeg

Δημοσιεύτηκε (edited)

image.thumb.png.2a6a95f825f420af344fc2c2f3279d7b.png

πηγαίνετε αύριο και πληρώστε 58,80€  (υ.γ Εκτός και αν ήδη το κάνατε!)  με τον κίτρινο κωδικό και το θέμα σας θα λήξει.

Ρωτήστε και στην Τράπεζα αν τα 58,76€ πιστώθηκαν ως επιστρεφόμενα στο λογαριασμό σας

Edited by ΚΑΝΑ
Δημοσιεύτηκε

Έχω πληρώσει την τελευταία δόση 58,80 από 22/10/24 όπου εξόφλησα και όλες τις υπόλοιπες. Και πάλι σας ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.