Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Αγαπητοι/ες κατοικώ σε ρετιρέ σε πολυκατοικία. Θα γίνει υγρομόνωση στην ταράτσα λόγω υγρασίας. Θα επιβαρυνθούν όλοι οι ιδιοκτήτες για το κόστος αυτό Παρόλα αυτα  η ζημιά στο διαμέρισμα μου "τελευταίος όροφος" στα ταβάνια είναι μεγάλες Εχουν φουσκώσει οι σοβάδες και έχουν πέσει. Θα επιβαρυνθώ μόνος μου το κόστος στο διαμέρισμα μου ;

Edited by Pavlos33
έγινε αλλαγή τίτλου για καλύτερη κατανόηση του θέματος-Pavlos 33
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα. Από όσο γνωρίζω (εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά στον κανονισμό κάτι που δεν το νομίζω) το εσωτερικό των ταβανιών (ακόμη και αν είναι του τελευταίου ορόφου) το χρεώνεται εξ ολοκλήρου ο ιδιοκτήτης.  Τις επισκευές για εργασίες σε κοινόχρηστους χώρους (π.χ υγρομόνωση ταράτσας) τις χρεώνονται όλοι οι συνιδιοκτήτες βάσει του ποσοστού δαπανών της ιδιοκτησίας τους.

Δημοσιεύτηκε

αν το διαμέρισμα αγοράστηκε από εργολάβο με αντιπαροχή και δεν πέρασε 5/ετία από την αγορά

τότε ίσως μπορείς να απαιτήσεις τα έξοδα επισκευής να καταβληθούν από τον ίδιο  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.