Stelios97 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Βοήθεια γιατί έχω πελαγωσει εντελώς...Έκανα αίτηση για αρχική σύνδεση στο δίκτυο και έπειτα από επισκόπηση που ήρθαν από το συνεργείο του δεδδηε μου έστειλαν τον λογαριασμό τοποθέτησης και μαζί με αυτόν άλλους δύο λογαριασμούς για υποχρεωτική μεταφορά των άλλων δύο παλιών μετρητών που είναι μέσα στο κλιμακοστάσιο να βγουν έξω στην πρόσοψη του σπιτιού μαζί με τον καινούργιο...Μάλιστα στο σκαρίφημα έχουν και τους τρεις έξω χωρίς να ζητήσω εγώ κάτι τέτοιο απλά μου είχαν πει ότι θα μπει ο καινούργιος έξω υποχρεωτικα και ήμουν σύμφωνος.Θελω να ρωτήσω είναι υποχρεωτική αυτή η μεταφορά η είναι ένα είδος σαν εκφοβισμο για να μην μας ψάχνουν να τους ανοίγουμε για μετρήσεις;; Σκέφτομαι να προχωρήσω μόνο την διαδικασία του καινούργιου μετρητή και όχι με την μεταφορά των άλλων γιατί θα χρειαστούν άλλα δύο ΥΔΕ συν τα έξοδα και την φασαρία...Θα μου το φέρουν έτσι το ρολόι η αν δεν κανονίσω και την μετατόπιση των παλιών θα μείνει στάσιμο και το καινούριο.. Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο!! Edited Νοέμβριος 28 by Stelios97
Τρελός Επιστήμων Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Καλή ερώτηση, εγώ προτείνω να τους ρωτήσεις (μόνο διαδικτυακά πλέον δυστυχώς, εκτός και αν πας σε κανά πρακτορείο) στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ. Παρόλα αυτά ο όρος "υποχρεωτική μεταφορά" που χρησιμοποίησες είναι δικός σου ή δικός τους; Το "υποχρεωτική" γιατί;
Stelios97 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 2 ώρες πριν, Τρελός Επιστήμων said: Καλή ερώτηση, εγώ προτείνω να τους ρωτήσεις (μόνο διαδικτυακά πλέον δυστυχώς, εκτός και αν πας σε κανά πρακτορείο) στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ. Παρόλα αυτά ο όρος "υποχρεωτική μεταφορά" που χρησιμοποίησες είναι δικός σου ή δικός τους; Το "υποχρεωτική" γιατί; Και τηλέφωνο τους πήρα γιατί εκεί δεν δέχονται καθόλου κόσμο και email τους έστειλα αλλά καμία απάντηση σοβαρή...Ναι ο λογαριασμός γράφει υποχρεωτική μεταφορά...
Τρελός Επιστήμων Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Ρώτησέ τους γιατί ο όρος "υποχρεωτική";
astrah Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 είναι υποχρεωτικό... αν δεν κάνεις την μετακίνηση, δεν θα σου συνδέσουν την καινούρια παροχή....
Stelios97 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 1 ώρα πριν, astrah said: είναι υποχρεωτικό... αν δεν κάνεις την μετακίνηση, δεν θα σου συνδέσουν την καινούρια παροχή.... Μάλιστα δηλαδή με το έτσι θέλω θα μας βγάλουν από έξοδα και φασαρία για έναν καινούριο μετρητή..Να δω τι θα κάνουν αν πάνε σε μια πολυκατοικία με 30 μετρητές μέσα θα τους βγάλουν όλους έξω;;Όπως και να χει εγώ έκανα αίτημα για να ξαναγίνει αυτοψία μήπως αλλάξει κάτι αλλά δεν νομίζω...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα