xaralabos Δημοσιεύτηκε yesterday at 09:31 πμ Δημοσιεύτηκε yesterday at 09:31 πμ Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Έχω μία περίπτωση στην οποία πελάτισσα ενοικιάζει ισόγειο χώρο καταστήματος σε κτίριο: 1. Το οποίο ανήκει στον ΕΦΚΑ. 2. Το κτίριο είναι προ '55 και είναι πλησίον Ιερού Ναού. Οι ερωτήσεις είναι: 1. Χρειάζεται να πάρω έγκριση αρχαιολογίας για την τακτοποίηση των αυθαιρεσιών; Αν ναι, σε ποιο στάδιο υπαγωγής γίνεται η αίτηση προς την αρχαιολογία; 2. Χρειάζεται να γίνει αίτηση μέσω πλατφόρμας ΤΕΕ για έγκριση από το ΚΕΣΑ; Αν ναι, σε ποιο στάδιο υπαγωγής γίνεται η αίτηση προς το ΚΕΣΑ; Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Αν είναι εύκολο, θα με βοηθούσαν πολύ οι απαντήσεις με παραπομπή στον Ν.4495.
kierion Δημοσιεύτηκε yesterday at 06:03 μμ Δημοσιεύτηκε yesterday at 06:03 μμ Καλησπέρα! Δεν γνωρίζω αν χρειάζονται οι εγκρίσεις που λέτε, αν όμως απαιτούνται θα σταματήσετε την Δήλωση στον Ν.4495 σε Αρχική Υποβολή!
xaralabos Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν Η αλήθεια είναι ότι για τις εγκρίσεις το ψάχνω ακόμα. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
kierion Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν 1 λεπτό πριν, xaralabos said: Η αλήθεια είναι ότι για τις εγκρίσεις το ψάχνω ακόμα. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Γενικώς εγκρίσεις τέτοιες χρειάζονται όταν είμαστε σε Ιστορικό Τόπο, Αρχαιολογικό Χώρο κ.ο.κ. Δεν ξέρω αν η ύπαρξη του Ιερού Ναού το επιβάλλει. Σε ποιό μέρος είστε;
xaralabos Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν Το κτίριο είναι στην Ομόνοια Δραγατσανίου 8(Ο.Τ. 66018), κοντά στην πλατεία και νομίζω είναι ιστορικό κέντρο. Θεωρούσα ότι χρειάζεται ΣΑ για την τακτοποίηση επειδή είναι και προ '55 το κτίριο.
kierion Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν 7 λεπτά πριν, xaralabos said: Το κτίριο είναι στην Ομόνοια Δραγατσανίου 8(Ο.Τ. 66018), κοντά στην πλατεία και νομίζω είναι ιστορικό κέντρο. Θεωρούσα ότι χρειάζεται ΣΑ για την τακτοποίηση επειδή είναι και προ '55 το κτίριο. Αν είναι Ιστορικό Κέντρο θα θέλει και από κάποια Εφορεια Αρχαιοτήτων.
xaralabos Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν Κατάλαβα, οπότε για τα ιστορικά κέντρα χρειάζεται και ΣΑ και αρχαιολογία. Ωραία θα μιλήσω με την οικεία ΕΦΑ και ελπίζω να μάθω περισσότερα. Σας ευχαριστώ πολύ!
kierion Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν 4 λεπτά πριν, xaralabos said: Κατάλαβα, οπότε για τα ιστορικά κέντρα χρειάζεται και ΣΑ και αρχαιολογία. Ωραία θα μιλήσω με την οικεία ΕΦΑ και ελπίζω να μάθω περισσότερα. Σας ευχαριστώ πολύ! Εδώ, στην Σαλονίκη, αυτό γίνεται. Πρώτα Εφορεία Νεωτέρων και μετά ΚΕΣΑΜΑΘ. Προσοχή σ' αυτό που είπα εξ αρχής, να αφήσετε δηλαδή την Υπαγωγή σε Αρχική Υποβολή. Καλή δύναμη!
xaralabos Δημοσιεύτηκε 21 ώρες πριν Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε 21 ώρες πριν Έγινε! Σας ευχαριστώ πολύ! Επίσης, καλή δύναμη! 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα