JTB Δημοσιεύτηκε yesterday at 03:54 μμ Δημοσιεύτηκε yesterday at 03:54 μμ Μία περίεργη για τα δικά μου δεδομένα περίπτωση και θέλω τη βοήθειά σας. Οικόπεδο εντός σχεδίου, ενοικιάζεται σε κάποιον που θέλει να κάνει 2 γήπεδα Beach Volley και μέσα να έχει μια κατασκευή τύπου ISOBOX ως καντίνα. Αρχίζουν τα ερωτήματα: 1. Αν το βαφτίσω "Αθλητικές Εγκαταστάσεις" οι οποίες βέβαια θα έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα... πρέπει να ακολουθήσω κάποιες προδιαγραφές; 2. Παίρνω κάποια έγκριση... και από πού; 3. Μου ζητά parking 1 θέση ανά 200 τ.μ. χώρου άθλησης και 1 θέση ανα 35 θέσεις θεατών αν υπάρχουν... Το δέχονται ότι δεν θα υπάρχουν; Αλήθεια είναι, δεν θα υπάρχουν αλλά το δέχονται; 4. Υποθέτω ως απολύτως προφανές ότι θα ζητηθούν 2 WC με προθάλαμο.... γνωρίζετε αν θα χρειαστούν αποδυτήρια; 5. Θέλει και μια καντίνα χωρίς τραπεζοκαθίσματα κυρίως λόγω χώρου ... πράγμα βέβαια που μου φαίνεται κάπως περίεργο... έως αδύνατο. 6. Αν βάλω π.χ. 3-4 τραπεζάκια μήπως τότε χάνω εντελώς τον χαρακτήρα των αθλητικών εγκαταστάσεων και πάω ως αναψυκτήριο οπότε άλλη άδεια... και 1 θέση ανά 40 τ.μ. κτηρίου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους για κάθε απάντηση.
tetris Δημοσιεύτηκε yesterday at 04:22 μμ Δημοσιεύτηκε yesterday at 04:22 μμ Για αρχή : επιτρέπεται η συγκεκριμένη χρήση (βάσει ΓΠΣ ή χρήσεων σχ. πόλεως)? στη συνέχεια, εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι 1
JTB Δημοσιεύτηκε yesterday at 05:17 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε yesterday at 05:17 μμ Ευχαριστώ, έχω δει τις προδιαγραφές αυτές... άρα είναι υποχρεωτικές; Γιατί ο ενδιαφερόμενος μιλάει για 24Χ12μ αν θυμαμαι καλα.. Επίσης ποιά η γνώμη σου για το θέμα του συνδυασμού με καντίνα; Επίσης... WC και αποδυτήρια ισχύουν;
tetris Δημοσιεύτηκε 11 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 11 ώρες πριν Κανένα πρόβλημα με την καντίνα. Όσο για τα αποδυτήρια, τι λένε οι προδιαγραφές?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα