Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Θα ήθελα την εμπειρία σας για το παρακάτω, και συγχωρέστε με για τον τίτλο. Δεν μπορούσα να βρω και που να το βάλω!

Επισυνάπτεται εικόνα, όπου βλέπετε την είσοδο υπογείου για αυτοκίνητο (και μοναδική για το υπόγειο)

για την επίτευξη τοποθετησης του ισογείου, δ, και λοιπές άναγκες ακριβώς από πάνω από την είσοδο του υπογείου βλέπετε αυτό που είναι σαν σκεπαστρο, αλλά είναι το πεζοδρόμιο που δίνει κίνηση και αυλη στο ισόγειο.

Το κομμάτι λοιπόν του διαδρόμου, το ονομάζω ανοικτο εξώστη; γίνεται ισόγειο να έχει ανοικτό εξώστη;

το ονομάζω σε συνδυασμό με την από κάτω επιφάνεια και το κλείσιμο των τοιχίων δεξια κι αριστερά Κλειστό Ημιυπαίθριο χώρο; και θα αποτελεί προεξοχή του υπογειου από το περίγραμμα ισογείου και θα μετρήσει σε δομηση καλυψη!?

Έχω περιθώριο σε δόμηση κάλυψη δε με πειράζει, απλά θέλω να το κάνω με τον σωστό ορισμό στο διάγραμμα μου.

Να το αγνοήσω τελείως σαν να μην είναι τίποτα;

κλειστος.JPG

Edited by Pavlos33
έγινε αλλαγή τίτλου για καλύτερη κατανόηση του θέματος-Pavlos 33

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.