Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα,

Θέλω να αντικαταστήσω τον θερμοστάτη που έχω στο σπίτι Olympia Electronics BS-812 με τον έξυπνο θερμοστάτη της Google, Nest Thermostat, αλλά με κολλάει λίγο το θέμα του Heat Link.  

Έψαξα στο Aliexp και έχω βρει πολλούς θερμοστάτες είτε χωνευτούς είτε επίτοιχους.

Το πρόβλημα μου είναι ότι όλοι γράφουν ότι είναι water heating/water/gas boiler/floor heating και δεν ξέρω ποιον να διαλέξω

Έχω καλοριφέρ με μπόιλερ πετρελαίου. Με τον θερμοστάτη που έχω τώρα, απλά πατάω On/Off για να το θέσω σε λειτουργία. Όταν ανάβω το καλοριφέρ, ζεσταίνετε και το νερό στον ηλιακό. Δεν ξέρω εάν παίζουν ρόλο αυτά, απλά τα παραθέτω σαν πληροφορίες.

ΕΞΥΠΝΟΙ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ που έχω δει 

Σας ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσιεύτηκε (edited)

Ο θερμοστάτης αυτός για να λειτουργήσει χρειάζεται τάση 230V.

Δεν είναι σίγουρο ότι τα υπάρχοντα καλώδια πίσω από τον παληό θερμοστάτη, φέρνουν 230V.

Θα πρέπει κάποιος ηλεκτρολόγος να το ελέγξει...

Edited by antloukidis
  • Like 1
Δημοσιεύτηκε
On 7/12/2024 at 1:52 ΜΜ, antloukidis said:

Ο θερμοστάτης αυτός για να λειτουργήσει χρειάζεται τάση 230V.

Δεν είναι σίγουρο ότι τα υπάρχοντα καλώδια πίσω από τον παληό θερμοστάτη, φέρνουν 230V.

Θα πρέπει κάποιος ηλεκτρολόγος να το ελέγξει...

Ναι αυτό διορθώνεται εύκολα  εάν δεν έχει μπορεί να μπει ρεύμα, στην ίδια ευθεία από κάτω υπάρχει πρίζα. Εάν λυθεί το θέμα του ρεύματος?? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.