Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παρουσιάσεις Αρχ. έργου/συνεντεύξεις/αρθρογραφίες στο rdekko


evaki

Recommended Posts

Αγαπητοί συνάδελφοι

για όσους από εσάς στο παρελθόν δεν έχετε προσέξει διατηρώ ένα blog διακόσμησης και αρχιτεκτονικής με το όνομα www.rdeco.gr

Ξεκινάω μια νέα ενότητα από το φθινόπωρο η οποία θα παρουσιάζει δουλειές -αληθινές εννοείται- συναδέλφων μηχανικών, αρχιτεκτόνων, τεχνολόγων, εντελώς δωρεάν. Πιστεύω πως υπάρχουν εκεί έξω πολλές αξιόλογες δουλειές που δεν περνάνε στα ανάλογης ύλης περιοδικά. Γιατί να μη τις δείξουμε? Εκτός της παρουσίασης των έργων, θα δημοσιεύεται η επιχειρηματική έδρα του συναδέλφου κτλ. Άρα πρόκειται για μια έμμεση διαφήμιση-πρόταση χώρων και δυνατοτήτων. Σκοπός είναι να δει ο απλός ενδιαφερόμενος λύσεις για το σπίτι του ή το κατάστημα του, αρχιτεκτονικές προτάσεις ώστε να καταλάβει τι μπορεί να του προσφέρει η πρόσληψη ενός επαγγελματία του χώρου.

Εκτός από τα έργα ενδιαφέρομαι να παρουσιάσω επίσης συνεντεύξεις συναδέλφων όσον αφορά στα δομικά υλικά. Όποιος από εσάς έχει ήδη ή δύναται να γράψει ένα άρθρο για οποιοδήποτε δομικό υλικό ή τεχνοτροπία (π.χ. δάπεδα γενικά, ελαιοχρωματισμοί, μόνωση, τοιχοποίιες κτλ.) μπορεί να δημοσιεύσει το άρθρο του μέσω του rdekko εντελώς δωρεάν με την υπογραφή του και τα στοιχεία του προς επικοινωνία. Βγάλτε ελεύθερα το συγγραφέα από μέσα σας λοιπόν. Δωρεάν διαφήμιση.

Επίσης στο sidebar θα τρέχει λίστα επαγγελματιών που θα παρουσιάσουν δουλειά τους ή διαθέτουν ιστότοπο.

Όποιος ενδιαφέρεται ή θέλει να να ενημερωθεί ας μου στείλει pm ή ας αναρτήσει σχόλιο ή αν έχει να προτείνει κάτι που δεν σκέφτηκα ας το προτείνει ελεύθερα.

Όλα αυτά είναι -εννοείται- δωρεάν και απλώς συμβάλουν στην ποικιλία της ύλης μου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.