Vag9292 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2024 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2024 Καλησπέρα σας, Προσπαθώ να κάνω μία αναθεώρηση για προσθήκη κατ' επέκταση 22.75 τ.μ. σε οικοδομική άδεια που εκδόθηκε το 2022. Η άδεια του 2022 είχε το απλό τούβλο ως τοιχοποιία αλλά κατά τη κατασκευή το 2023 μπήκε θερμομονωτική τουβλίνα με φενιζολ μέσα που αφαιρείται από τη δόμηση. Τα τετραγωνικά της τουβλίνας είναι περίπου τα ίδια τετραγωνικά με τα τετραγωνικά της προσθήκης κατ' επέκταση. Πρέπει να κάνω αναθεώρηση χωρίς μεταβολή δόμησης κάλυψης και όγκου ή χρειάζεται να κάνω αναθεώρηση με μεταβολή δόμησης κάλυψης και όγκου? Εάν η αναθεώρηση αυτή μπορεί να βγει χωρίς μεταβολή δόμησης κάλυψης και όγκου τότε χρειάζεται η προσθήκη αυτή να πάρει βεβαίωση όρων δόμησης και έγκριση από το συμβούλιο αρχιτεκτονικής? Στην άδεια του 2022 είχε περάσει συμβούλιο αρχιτεκτονικής για διάσπαση δύο όγκων αλλά οι όγκοι παραμένουν με τη προσθήκη αυτή δύο και πάλι. Επίσης, χρειάζεται να έρθει αρχαιολογία και ελεγχτής δόμησης πριν από την κατασκευή της προσθήκης αυτής? Η κατασκευή βρίσκεται στο στάδιο της υδραυλικής και ηλεκτρολογικής εγκατάστασης αυτή τη στιγμή και η προσθήκη δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη. Στην άδεια αυτή είμαι και ο ιδιοκτήτης και ο μηχανικός. Την άδεια αυτή την είχε εκδώσει το 2022 άλλος μηχανικός επειδή ήμουν μεταπτυχιακός φοιτητής αλλά πριν 8 μήνες περίπου δήλωσε παραίτηση και έχει γίνει αναθεώρηση ανάθεσης ανάληψης από εμένα που είμαι και ιδιοκτήτης του έργου και συνεχίζω εγώ το έργο αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα