georouv7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να με παραπέμψει στους ισχύοντες κανονισμούς περί της οικοδομησιμότητας αγροτεμαχίων, εκτός οικισμών , τι μεγέθους πρέπει να ναι , αν και τι δρόμος πρέπει να περνάει κοινοτικός,αγροτικός κτλ? Ευχαριστώ πολύ.
tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Το θέμα δεν είναι τόσο απλό ώστε να απαντηθεί από το φόρουμ. Λόγω και των τελευταίων εξελίξεων (ΣτΕ) το τοπίο είναι αρκετά θολό. Επί πλέον, υπάρχουν πολλές παράμετροι που χρειάζονται εξέταση. Συνεπώς, απευθύνεσαι σε μηχανικό ώστε να σε κατατοπίσει πλήρως 1
georouv7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 Ξέρεις τι? Είναι υπό ένταξη στο κτηματολόγιο , και δεν θέλω να ενοχλήσω τον μηχανικό μου ακόμα επειδή υπάρχουν και κάποιοι άλλοι λόγοι που έχουμε κάποιους κοινους γνωστους, και την εχω ζαλισει με καποια θεματα πολύ.Μήπως κάποιος μπορει να με πληροφορήσει να του πω μερικες πληροφοριες τι χρειαζεται να μου απαντήσει
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα