Geornirv Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 (edited) Κάνω ριζική ανακαίνιση στο πατρικό μου (κατασκευή 1978) και προβληματίζομαι εδώ και αρκετές μέρες για την θέση της εξόδου του απορροφητήρα. Παλαιότερα έπεφτε ο σωλήνας μέσα στον φωταγωγό αλλά τώρα θέλω να του αλλάξω θέση και να τον βγάλω στο μπαλκόνι της κουζίνας. Το πρόβλημά μου είναι ότι μπορεί να βγεί μόνο από ένα σημείο το οποίο βρίσκεται περίπου 2.30μ από το πάτωμα και 60εκ από τον τοίχο της ηλ.κουζίνας. Τον απορροφητήρα θα τον έχω μέσα σε ντουλάπι,τα ντουλάπια της κουζίνας είναι 2.5μ από το έδαφος οπότε θα πρέπει είτε α) ο σπιράλ σωλήνας να σηκωθεί και να βγει πάνω απο τα ντουλάπια δηλ πάνω απο το 2.5μ και με γυψοσανίδα να τον προχωρήσω να κάνει γωνία 90 μοιρών αλλά μετά να κατεβεί 20-25 εκ για να βρεί την έξοδο, είτε β) να μην βγει απο το ντουλάπι , να τρυπηθεί το ντουλάπι του απορροφητήρα και το διπλανό του και να βγεί με 90 μοιρες πάλι και γυψοσανίδα ακριβώς στο ίδιο ύψος της τρύπας δηλ να μην κατεβεί προς τα κάτω όπως στην α περίπτωση. Και ένα συτερο θέμα που με προβληματίχει είναι ότι στην έξοδο στο μπαλκόνι έχει ντουλάπες αλουμινίου όπου υπάρχει μια λωρίδα - κενό 2-3 εκ ανάμεσα στην ντουλάπα αλουμινίου και σε δοκάρι. Δηλαδή θα λειτουργεί σωστά; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Edited Δεκέμβριος 12 by Geornirv
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα