michanikosose Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2024 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2024 Καλησπέρα στο φόρουμ. Δραττομαι της ευκαιρίας να ρωτήσω περί κάποιων θεμάτων νομικής φύσεως. Ειμαι νεος μηχανολογος μηχανικος ΤΕ και εχω ξεκινήσει να εργάζομαι σαν συντονιστής έργων σε πολυεθνική εταιρεία (project manager ο τίτλος ο οποιος προσληφθηκα). Να αναφέρω πως έχω δηλωθεί υπάλληλος γραφείου. Η φύση της δουλειάς είναι κυρίως ο συντονισμός υπεργολαβων και συνεργείων εγκατάστασης. Η ερώτηση είναι η εξης: Σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος είτε των συνεργείων είτε των υπεργολαβων είτε λόγω κακής κατασκευής εγώ τι ευθυνες μπορεί να έχω;
tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2024 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2024 11 ώρες πριν, michanikosose said: Καλησπέρα στο φόρουμ. Αν δεν είσαι επιβλέπων ή μηχανικός εργοταξίου, δεν έχεις ευθύνες γι αυτά που ανέφερες. Σε ό,τι αφορά σε πιθανό ατύτχημα, καλό είναι να υπενθυμίζεις (εγγράφως) σε κάθε συνεργείο την τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Η εφαρμογή τους είναι ευθύνη του επιβλέποντα/εργοταξιάρχη.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα