GeorgeOuzou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2024 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2024 (edited) Καλησπέρα σας, στα θερμαντικά σώματα στο διαμέρισμά μου έχω τους παρακάτω διακόπτες https://www.giacomini.com/product/R314DN, οι οποίοι όπως φαίνεται και στα product manuals δίνουν 65% του total inflow στο σώμα και 35% προς τα επόμενα σώματα. Βέβαια ο κάθε βρόγχος του μονοσωλήνιου δικτύου μου έχει μόνο ένα σώμα. Το νερό στο κύκλωμα θερμαίνεται από λέβητα Φ.Α συμπύκνωσης. Στις πληροφορίες του controller του λέβητα βλέπω σχετικά χαμηλό ΔΤ (π.χ. προσαγωγή 65, επιστροφή 59). Είναι σωστή η επιλογή αυτών των διακοπτών ή θα κέρδιζα κάτι με αντικατάσταση του σε διακόπτες δισωλήνιου? (π.χ. καλύτερη συμπύκνωση) Edited Δεκέμβριος 17 , 2024 by GeorgeOuzou
dmp855 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 δεν εχετε λόγω να αλλαξετε τους διακοπτες με δισωληνιου . θα ηταν καλυτερα παρολαυτα εαν βαζατε θερμοστατικες κεφαλες .
antloukidis Δημοσιεύτηκε Wednesday at 11:23 πμ Δημοσιεύτηκε Wednesday at 11:23 πμ Αν ο κάθε βρόγχος έχει μόνο ένα σώμα, τότε το σύστημα είναι δισωλήνιο (παρότι μοιάζει με μονοσωλήνιο)! Ο λέβητας συμπύκνωσης αποδίδει καλύτερα όσο η διαφορά θερμοκρασίας (προσαγωγή - επιστροφή) είναι μεγαλύτερη. Αν οι διακόπτες δεν μπορούν να στείλουν 100% της παροχής στο σώμα, θα πρέπει να αντικατασταθούν.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα