Maraki3 Δημοσιεύτηκε Thursday at 10:21 μμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 10:21 μμ (edited) Γεια σας ομαδα!παρακαλω μια ερωτηση !σε ενα οικογενειακο κτιριο εχουμε κανει χωρισμο, με μηχανικο σε σχεδια που εχουν υποβληθει σε συμβολαιογραφο ,της ταρατσας σε δυο μερη.εγω διατηρω στο ενα απο αυτα χτισμενο δωμα 25τμ.μπορω στο σημειο χωρισμου να βαλω διαχωριστικο συρματοπλεγμα ή κατι παρομοιο κ να εχω αποκλειστικη προσβαση αφου ετσι κι αλλιως ειναι δικος μου χωρος;το ιδιο φυσικα θα κανει κ η αλλη πλευρα...παρακαλω απαντηστε μου.ευχαριστωωωωω Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία (τρεις τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33 Edited Thursday at 10:43 μμ by Pavlos33
tetris Δημοσιεύτηκε Friday at 06:16 πμ Δημοσιεύτηκε Friday at 06:16 πμ Ο χώρος αυτός είναι (προφανώς, μιας και δεν δίνεις λεπτομερή στοιχεία) ιδιόχρηστος αλλά όχι ιδιόκτητος. Συνεπώς, το χώρισμα απαγορεύεται. 1
Maraki3 Δημοσιεύτηκε Friday at 06:26 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Friday at 06:26 πμ 8 ώρες πριν, Maraki3 said: Γεια σας ομαδα!παρακαλω μια ερωτηση !σε ενα οικογενειακο κτιριο εχουμε κανει χωρισμο, με μηχανικο σε σχεδια που εχουν υποβληθει σε συμβολαιογραφο ,της ταρατσας σε δυο μερη.εγω διατηρω στο ενα απο αυτα χτισμενο δωμα 25τμ.μπορω στο σημειο χωρισμου να βαλω διαχωριστικο συρματοπλεγμα ή κατι παρομοιο κ να εχω αποκλειστικη προσβαση αφου ετσι κι αλλιως ειναι δικος μου χωρος;το ιδιο φυσικα θα κανει κ η αλλη πλευρα...παρακαλω απαντηστε μου.ευχαριστωωωωω Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία (τρεις τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33 Συγνώμη δεν μπορώ να βρω την επιλογή 'επεξεργασία 'οι τρεις τελίτσες λένε report ή share
Maraki3 Δημοσιεύτηκε Friday at 06:32 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Friday at 06:32 πμ 10 λεπτά πριν, tetris said: Ο χώρος αυτός είναι (προφανώς, μιας και δεν δίνεις λεπτομερή στοιχεία) ιδιόχρηστος αλλά όχι ιδιόκτητος. Συνεπώς, το χώρισμα απαγορεύεται. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σας όμως τι ακριβώς λεπτομερειες να γράψω;χωρίσαμε συμβολαιογραφικά την ταράτσα σε δύο ανεξαρτητες ιδιοκτησίες με συγκεκριμένα τετραγωνικά. Η δική μου ιδιοκτησία έχει κ δώμα. Γιατί να μην μπορώ ακολουθώντας το σχέδιο να βάλω και ένα φυσικό χωρισμό;
tetris Δημοσιεύτηκε Friday at 07:25 πμ Δημοσιεύτηκε Friday at 07:25 πμ Οι ιδιόχρηστοι χώροι ΔΕΝ χωρίζονται μεταξύ τους. Η περαιτέρω εξήγηση, είναι αρμοδιότητα νομικού
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα