Evan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Ένα είναι το πρόβλημα, η υιοθέτηση του"υπερ-εγώ" της μάζας Link to comment Share on other sites More sharing options...
mred-akias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Ένα είναι το πρόβλημα, η υιοθέτηση του"υπερ-εγώ" της μάζας Mεγαλύτερο πρόβλημα αποτελεί η η υιοθέτηση του"υπερ-εμείς" του ατόμου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 edit: [/b]Πάει και rigid.. τον χάσαμε κι αυτόν...θα ακολουθεί τον Pappos...Τελευταία ελπίδα ο zavi!!! @pappos+rigid κ παντός ενδιαφερόμενου: εγώ προτίμησα να μείνω μηχανικός κ να πληρώνω ψυχοθεραπευτή.Γλυτώνω το συκώτι μου από χρόνιο αλκοολισμό,από ημικρανίες κλπ.Όνειρό μου είναι να ανοίξω ένα μαγαζί να πουλάω καλσόν,καθαρίζοντας 1.000,00 euros per day κ να τα τρίψω στη μούρη των πρώην ''αφεντικών'' μου. Μέχρι τότε,για να κατακτήσω αυτό το όνειρο,θα χρειαστεί να παρέχω τις υπηρεσίες μου ως μηχανικός,γιατί αλλιώς δεν θα έχω παντεσπάνι στο τραπέζι... Κ έτσι λοιπόν,θα ανοίξει μία καινούρια αλυσίδα καταστημάτων γυναικείας ομορφιάς,τα ''ZAVI CENTER'',που θα επαληθεύσουν τα όνειρα μιάς ζωής!!!Κ όποιος γουστάρει όταν θα έρθει η στιμή,ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 ZAVI CENTER : Υπέροχο ταξίδι ομορφιάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
mred-akias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Zavi Center στο Κολωνάκι Zavi Center στην Ρουμανία Zavi Center ΘΗΒΑ KΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΝΔΥΣΗ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΑΓΙΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ ΤΑΣΕΙΣ-ΜΑΛΛΙΑ ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ CAFE/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ καλά είσαι απίστευτος δύσκαμπτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο Rigid !!!! LOL +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2009 κάνεις και μπικίνι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 και δεν με λες Pappos, η πορτα του avatar ειναι η εισοδος σε έναν νέο τρόπο ζωής? ή μήπως είναι η πόρτα με την κιμωλία του λαβύρινθου του Πάνα http://www.imdb.com/title/tt0457430/ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pappos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 Είναι η πόρτα που συμβολίζει την κλειδαρότρυπα του παραδείσου... Και εσύ βάρβαρε τα ισοπέδωσες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mred-akias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 Ορίστε πόσο παιζή μπορεί να είναι η κλειδαρότρυπα! Προσέξτε το url του site... Ναι είμαι βάρβαρος και είμαι καλά! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα