tasos_anast47 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 Καλησπερα, μενω σε οικοδομη στον 2ο οροφο με κεντρικη θερμανση. Προσφατα νοικιαστηκε ενα διαμερισμα στον 3ο το οποιο συνδεθηκε και αυτο στην κεντρικη θερμανση(δεν ηταν συνδεδεμενο πριν). Το θεμα ειναι οτι στο σπιτι μου με κλειστο θερμοστατη τα καλοριφερ καινε απο μονα τους οταν ανοιγει κ ο απο πανω τα δικα του. Ειναι καποια βλαβη? Κ υπαρχει περιπτωση να χρεωνομαι ωρες ενω εχω κλειστο θερμοστατη? Πριν συνδεθει το απο πανω διαμερισμα δεν ειχα ποτε αυτο το θεμα.
dib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 30 λεπτά πριν, tasos_anast47 said: Καλησπερα, μενω σε οικοδομη στον 2ο οροφο με κεντρικη θερμανση. Το διαμέρισμα είναι ιδιοκτησίας σας ή το νοικιάζετε? Προσφατα νοικιαστηκε ενα διαμερισμα στον 3ο το οποιο συνδεθηκε και αυτο στην κεντρικη θερμανση(δεν ηταν συνδεδεμενο πριν). Το θεμα ειναι οτι στο σπιτι μου με κλειστο θερμοστατη τα καλοριφερ καινε απο μονα τους οταν ανοιγει κ ο απο πανω τα δικα του. Πως το διπιστώσατε αυτό? Πως ξέρετε τι ώρα το ανάβει ο άλλος απο πάνω σας ? Ειναι καποια βλαβη? Κ υπαρχει περιπτωση να χρεωνομαι ωρες ενω εχω κλειστο θερμοστατη? Όπως τα περιγράφετε, αν ο ιδιοκτήτης του κτηρίου είναι ένας και νοικιάζει διαμερίσματα, πολύ πιθανόν να έχει πει στον ηλεκτρολόγο/καυστηρατζή, να κάνει πατέντα στη συνδεσμολογία στους ωρομετρητές να γράφουν, ανεξάρτητα αν κάποιος έχει κλειστό το θερμοστάτη στο διαμέρισμα του. Πριν συνδεθει το απο πανω διαμερισμα δεν ειχα ποτε αυτο το θεμα. Καλέστε ηλεκτρολόγο επιστοσύνης σας, να ελέγξει τις συνδέσεις στους ωρομετρητές όλων των διαμερισμάτων.
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 Δεν είναι βλάβη... είναι λάθος σύνδεση. Για να μη χρεώνεστε επιπλέον εργατικά, καλέστε αυτόν που έκανε τις νέες συνδέσεις, για να τις διορθώσει. 1
tasos_anast47 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 Το διαμερισμα το νοικιαζω. Ειμαστε 4 συνολικα στην κεντρικη θερμανση,πριν μπει και ο 4ος δεν ειχα τετοιο θεμα. Οι ωρομετρητες ειναι ξεχωριστοι. Γινεται να γραφει κ ο δικος μου με κλειστο θερμοστατη?
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 Όλα μπορεί να γίνονται... Σίγουρα δεν μπορεί κανείς, να σου πεί, χωρίς να δεί από κοντά.... τηλεδιάγνωση δεν γίνεται! 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα