Groupie Δημοσιεύτηκε Monday at 07:50 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 07:50 μμ (edited) Καλημέρα σας και καλή χρονιά. Στην πολυκατοικία που μένω υπάρχουν τρία σκαλοπάτια πριν την πόρτα εισόδου. Μπορεί αυτό να θεωρηθεί "κλίμακα" ώστε να είναι υποχρεωτική η τοποθέτηση κουπαστής σύμφωνα με το άρθρο 14 του κτιριοδομικού κανονισμού η πάμε με το άρθρο 13 που απαιτεί 1.00 ύψος; Τώρα θα μου πείτε για τρία σκαλοπάτια κάνω έτσι; Ναι στην περίπτωση μου που μετά από πέσιμο στο ίσωμα κυκλοφορώ πλέον με μπαστουνάκι για ισορροπία και τρέμει η ψυχή μου για πέσιμο ειδικά στο κατέβασμα. Τοπική Εκκλησία με 4 σκαλοπάτια έχει κουπαστή, ο γιατρός μου με δύο δεν έχει μήπως και αυτός θα έπρεπε να έχει; Edited Monday at 08:02 μμ by Groupie ορθογραφία
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Monday at 08:02 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 08:02 μμ Καλησπέρα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Όταν η στάθμη της σκάλας είναι από ένα μέτρο και άνω επιβάλλεται κατασκευή συμπαγούς ή μη, στηθαίου ή συνδυασμός αυτών με ύψος τουλάχιστον ένα μέτρο. (νέος κτιριοδομικός κανονισμός άρθρο 13)
Groupie Δημοσιεύτηκε Monday at 08:06 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Monday at 08:06 μμ Αυτό βλέπω και εγώ. Θα πρέπει να βρω και άλλον ανάπηρο στην πολυκατοικία.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα