Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
4 hours ago, tetris said:

Ο λόγος που απαγορεύονται οι περιφράξεις μεταξύ των καθέτων ιδιοκτησιών, είναι ότι οι συγκεκριμένες επιφάνειες είναι μεν ιδιόχρηστες, αλλά και κοινόκτητες. Όπερ σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης της κάθε κάθετης εχει δικαίωμα πρόσβασης σε όλο το (ενιαίο) οικόπεδο. Το ότι στην πράξη, κατασκευάζονται διαχωριστικά με κοινή συναίνεση, δεν σημαίνει ότι νομιμοποιούνται ντε φάκτο. Συνεπώς, η όποια προσφυγή, δεν έχει μέλλον. 

Σε παρακαλω να μου διευκρινήσεις γιατί δεν έχει μέλλον η προσφυγή όταν λες "δεν σημαίνει ότι νομιμοποιουνται ντε φακτο" εγώ δεν είμαι υπέρ της νομιμοποιησης.

Ευχαριστω

Δημοσιεύτηκε (edited)
11 λεπτά πριν, κωστας τ said:

... όταν λες "δεν σημαίνει...

24 λεπτά πριν, Didonis said:

...

Δεν έχω κάτι να προσθέσω....

όταν γράφω δεν, σημαίνει δεν έχω κάτι να προσθέσω σε ότι έχω γράψει έως τώρα και δεν έχω γράψει πουθενά ότι νομιμοποιούνται ντεφάκτο 

Σαφέστατο και δεν ήταν σκέτο δεν.

Για πλήρη μαθήματα πολεοδομικής νομοθεσίας και εφαρμογής της σε μη ειδικούς δεν προσφέρετε αυτό το φόρουμ, ώστε να αποκτήσεις "'άποψη". Ο τέτρις στο εξήγησε πιο αναλυτικά το επικουρικά το δικό μου.

Αν θες και έχεις χρόνο μπορείς να ξεκινήσεις με τον ΝΟΚ από εδώ που είναι και με κωδικοποίηση και αναζήτησε τι επιτρέπει και τι όχι σε κοινόχρηστους χώρους των ακαλύπτων κλπ. Ή βρες το αρχικό ΦΕΚ του ΝΟΚ.

Είναι το Α για να αποκτήσεις άποψη. (όχι όλο το αλφάβητο όμως)

καλή συνέχεια να έχεις.

Edited by Didonis
Δημοσιεύτηκε
5 minutes ago, Didonis said:

όταν γράφω δεν, σημαίνει δεν έχω κάτι να προσθέσω σε ότι έχω γράψει έως τώρα και δεν έχω γράψει πουθενά ότι νομιμοποιούνται ντεφάκτο 

Σαφέστατο και δεν ήταν σκέτο δεν.

Για πλήρη μαθήματα πολεοδομικής νομοθεσίας και εφαρμογής της σε μη ειδικούς δεν προσφέρετε αυτό το φόρουμ, ώστε να αποκτήσεις "'άποψη". Ο τέτρις στο εξήγησε πιο αναλυτικά το επικουρικά το δικό μου.

Αν θες και έχεις χρόνο μπορείς να ξεκινήσεις με τον ΝΟΚ από εδώ που είναι και με κωδικοποίηση και αναζήτησε τι επιτρέπει και τι όχι σε κοινόχρηστους χώρους των ακαλύπτων κλπ. Ή βρες το αρχικό ΦΕΚ του ΝΟΚ.

Είναι το Α για να αποκτήσεις άποψη. (όχι όλο το αλφάβητο όμως)

καλή συνέχεια να έχεις.

συγνώμη, για το "δεν" απευθυνόμουν στον tetris και όχι σε σένα .ευχαριστώ για τις συμβουλές

Δημοσιεύτηκε

Η μοναδική σας λύση τα ελληνικά δικαστήρια! Θα κοστίσει χρόνο και χρήμα με αβέβαια αποτελέσματα! Όλα τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέμε....

Δημοσιεύτηκε
17 ώρες πριν, κωστας τ said:

Σε παρακαλω να μου διευκρινήσεις γιατί δεν έχει μέλλον η προσφυγή όταν λες "δεν σημαίνει ότι νομιμοποιουνται ντε φακτο" εγώ δεν είμαι υπέρ της νομιμοποιησης.

Η προσφυγή στο ΣΥΠΟΘΑ θα απορριφθεί λόγω παράνομων περιφράξεων. Άσε που, άμα έχουν κέφια, μπορεί να στείλουν την υπόθεση στην ΥΔΟΜ για επιβολή προστίμων.

Την ίδα τύχη (για τον ίδιο λόγο) θα έχει και σε οποιοδήποτε δικαστήριο.

Εμείς σε ενημερώνουμε (ως οφείλουμε) για να μη μπλέξεις. Αν ο δικηγόρος σου έχει αντίθετη άποψη, πάμε πάσο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.