Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πρόνοια=εφάπαξ

παροχή σε είδος και σε χρήμα αφορά στην υγεία (σε είδος=χάπια κλπ, χρήμα =μπαγιόκο)

• Like 1
Δημοσιεύτηκε
7 hours ago, sms said:

Γελαστέ δες κάποιες δικές μου σελίδες , συνημμένα.

Τα είδα, συνάδελφε. Από 1985 ως 1990, καμία εισαγωγή για εφάπαξ. 1991, 1992, 1993 υπάρχουν εισαγωγές για εφάπαξ, οι οποίες πάλι εξαφανίζονται από 1994 ως 1998. Οπότε θεωρούν με βάση αυτά, πως εφάπαξ πλήρωνες όχι χονδρικά 40 χρόνια, αλλά 40-11=29 χρόνια. Το γεγονός πως έχεις τα ειδοποιητήρια πιστεύω πως θα σε δικαιώσει τελικά. Υπάρχει περίπτωση, αυτά τα χρόνια που λείπουν, να δούλεψες ως μισθωτός;

Δημοσιεύτηκε

Στα δικά μου τα excel οι εγγραφές για ΕΦΆΠΑΞ αρχίζουν από 1/1/2000,

@sms ενημέρωσε μας για τις εξελίξεις σου.

Δημοσιεύτηκε
2 hours ago, Tasos P said:

Στα δικά μου τα excel οι εγγραφές για ΕΦΆΠΑΞ αρχίζουν από 1/1/2000,

Αν δεν υπάρχουν οι εισαγωγές αυτές από την αρχή της ασφάλισή σου, ίσως θα ήταν καλό να αρχίσεις να το ψάχνεις από τώρα.

Δημοσιεύτηκε

@gelastos

στο site του ΕΦΚΑ, εκεί που βλέπουμε το ειδοποιητήριο για να πληρώσουμε τις εισφορές μας κάθε μήνα,

αναφέρεται όλο το διάστημα από την πρώτη ημέρα αλλά όπως λέει και ο @sms παραπάνω, το Εφάπαξ ήταν μέρος του ποσού της εισφοράς του ειδικού λογαριασμού και ίσως δεν το έχουν συμπεριλάβει σαν ξεχωριστή εγγραφή. Πρέπει να το διαλευκάνω.

Δημοσιεύτηκε

Γελαστέ , ήμουν αποκλειστικά και μόνο ελεύθερος επαγγελματίας.

Δημοσιεύτηκε
1 hour ago, sms said:

Γελαστέ , ήμουν αποκλειστικά και μόνο ελεύθερος επαγγελματίας.

Υπομονή και κουράγιο. Πιστεύω πως θα δικαιωθείς, αφού έχεις τα παλιά ειδοποιητήρια. Απλά μπαίνεις σε μια διαδικασία εντελώς αχρείαστη. Αν θέλεις, ενημέρωσέ μας για τις εξελίξεις...

Δημοσιεύτηκε
17 hours ago, Tasos P said:

το Εφάπαξ ήταν μέρος του ποσού της εισφοράς του ειδικού λογαριασμού και ίσως δεν το έχουν συμπεριλάβει σαν ξεχωριστή εγγραφή.

Θα σου έβαζα δύσκολα, αν σου ζήταγα να ανεβάσεις έστω μία φωτογραφία, από τις δικές σου εισαγωγές στο excel;

Δημοσιεύτηκε
9 hours ago, gelastos said:

Θα σου έβαζα δύσκολα, αν σου ζήταγα να ανεβάσεις έστω μία φωτογραφία, από τις δικές σου εισαγωγές στο excel;

όπως είπα και πιο πάνω οι δικές μου εγγραφές ΕΦΑΠΑΞ αρχίζουν από 1/1/2000, πριν από αυτήν την ημερομηνία δεν έχω καθόλου εγγραφές στο excel αλλά τα ειδοποιητήρια (προ 1/1/2000) γράφουν ακριβώς αυτό που αναφέρει και ο @sms, ότι η εισφορά για εφάπαξ περιέχεται στο ποσό της εισφοράς του Ειδικού Λογαριασμού.

Αν θέλεις ακόμη να ανεβάσω φωτογραφία απλά πες μου τι ακριβώς σε ενδιαφέρει να δεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.