georgee Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 Ειμαι ηλεκτρολογος και θελω να βαλω το σπιτι μου στο εξοικονομω.Μπορω να βγαλω ΠΕΑ του σπιτιου εγω η πρεπει να ερθει τριτος? Επισης Θελει και τεχνικο συμβουλο?ΜΠορει να μπω εγω η ο αδελφος μου που εχει εταιρεια Πληροφορικης?Η πρεπει να προσλαβω καποιον?
nik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 Παράθεση δ. H επιλέξιμη αμοιβή για τυχόν εκδόσεις αδειών/βεβαιώσεων/εγκρίσεων ή εκπόνησης μελετών (στα πλαίσια έκδοσης αδειών/εγκρίσεων) που απαιτούνται από την κείμενη νομοθεσία για την υλοποίηση παρεμβάσεων (όπως για παράδειγμα αμοιβή για την έκδοση έγκρισης εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας, αμοιβή για την εκπόνηση μελέτης θέρμανσης, έκδοση βεβαίωσης άρθρου 30 του Ν.4495/17), ορίζεται ως εξής:i)Για μονοκατοικία ή διαμέρισμα, μέχρι 330 €/αμοιβή, με δυνατότητα πολλαπλών αδειών/μελετών και έως του συνολικού ποσού των 770 €. Ερώτηση....Ας πούμε ότι βάζω αντλία θερμότητας και αλλαγή κουφωμάτων στην ίδια θέση - διαστάσεις. Κανονικά εκτός εξοικονομώ θα βγάζαμε μία ΕΕΜΚ και θα τα βάζαμε μαζί. Τώρα δεν μπορώ να βγάλω μία ΕΕΜΚ για την αντλία και μία βεβαίωση άρθρου 30 για τα κουφώματα και να πάρω 660 ? Μου το απαγορεύει κάποιος αν και είναι πόντιο ?
gsaraf Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 On 1/13/2025 at 8:38 AM, georgee said: Ειμαι ηλεκτρολογος και θελω να βαλω το σπιτι μου στο εξοικονομω.Μπορω να βγαλω ΠΕΑ του σπιτιου εγω η πρεπει να ερθει τριτος? Επισης Θελει και τεχνικο συμβουλο?ΜΠορει να μπω εγω η ο αδελφος μου που εχει εταιρεια Πληροφορικης?Η πρεπει να προσλαβω καποιον? Το ΠΕΑ δεν μπορεί να εκδοθεί από εσένα, εφόσον είσαι κ' ιδιοκτήτης. Ο σύμβουλος έργου πρέπει να είναι μέλος του ΤΕΕ, αν θυμάμαι καλά.
gsaraf Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 27 minutes ago, nik said: Ερώτηση....Ας πούμε ότι βάζω αντλία θερμότητας και αλλαγή κουφωμάτων στην ίδια θέση - διαστάσεις. Κανονικά εκτός εξοικονομώ θα βγάζαμε μία ΕΕΜΚ και θα τα βάζαμε μαζί. Τώρα δεν μπορώ να βγάλω μία ΕΕΜΚ για την αντλία και μία βεβαίωση άρθρου 30 για τα κουφώματα και να πάρω 660 ? Μου το απαγορεύει κάποιος αν και είναι πόντιο ? Η αμοιβή για τη βεβαίωση είναι 50€, το αναφέρει στο αμέσως επόμενο εδάφιο από αυτό που παρέθεσες.
freebileas Δημοσιεύτηκε 20 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 20 ώρες πριν Καλησπέρα, η κάτοψη του σπιτιού που θα γίνει αίτηση για το εξοικονομώ έχει λάθος διαστάσεις στα ανοίγματα κουφωμάτων. Μπορεί να έχω πρόβλημα λόγω αυτού;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα