gsaraf Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 (edited) Πιθανόν εξαρτάται σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις... Πρόσφατα, ο πελάτης είχε στείλει το συμβόλαιο κ' δεν το ενέκριναν μέχρι να στείλει κ' το Ε9. Σε άλλη πρόσφατη περίπτωση, ζήτησαν μόνο το συμβόλαιο κ' έγινε η ανάκληση. Αν βιάζεσαι, τους τα στέλνεις όλα... Ωστόσο, αν είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης, γιατί να χρειάζεται συμβόλαιο; Η συνηθισμένη περίπτωση είναι το ΠΕΑ να έχει εκδοθεί από τον μηχανικό του πωλητή, οπότε ο αγοραστής δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με κάποιον που δεν τον γνωρίζει. Φροντίζουμε να τηρούμε τους κανόνες της κοινότητας: 6. Δεν παραθέτουμε ολόκληρα μηνύματα. Από το παρατιθέμενο μήνυμα μπορούμε να κρατήσουμε μόνο τα τμήματα που αφορούν στην απάντησή μας. Έγινε η κατάλληλη επεξεργασία - jbosdas Edited Μάρτιος 13 by jbosdas
BlueEyes Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 (edited) Κάτι άλλο γίνεται. Με όσους έχω μιλήσει γίνειται σε 1-2 μέρες και μονο με ΥΔ για αλλαγή ενεργειακού επιθεωρητή. Φροντίζουμε να τηρούμε τους κανόνες της κοινότητας: 6. Δεν παραθέτουμε ολόκληρα μηνύματα. Από το παρατιθέμενο μήνυμα μπορούμε να κρατήσουμε μόνο τα τμήματα που αφορούν στην απάντησή μας. Έγινε η κατάλληλη επεξεργασία - jbosdas Edited Μάρτιος 13 by jbosdas
dadabook Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 Καλησπέρα, για τα εξ. προστατευτικά φύλλα ο Οδηγός αναφέρει το εξής: "Η τοποθέτηση εξωτερικών προστατευτικών φύλλων (υποκατηγορία 1.Ε1) με σύστημα κουτί-ρολό ή εξώφυλλα, ως συμπληρωματικές (και όχι αυτοτελείς) δαπάνες της αντικατάστασης κουφωμάτων." Χρησιμοποιείται συγκεκριμένα η λέξη ''τοποθέτηση'' και όχι ''αντικατάσταση'' επειδή επιδοτείται μόνο η αρχική τοποθέτηση εξωφύλλων/ρολό, αλλά όχι η αντικατάσταση υπαρχόντων εξ. προστατευτικών φύλλων?
gsaraf Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 (edited) σε όλα τα έργα ΕΚΟ που έχω διαχειριστεί, πάντα γίνεται αντικατάσταση εξώφυλλων, ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα με αυτό Φροντίζουμε να τηρούμε τους κανόνες της κοινότητας: 6. Δεν παραθέτουμε ολόκληρα μηνύματα. Από το παρατιθέμενο μήνυμα μπορούμε να κρατήσουμε μόνο τα τμήματα που αφορούν στην απάντησή μας. Έγινε η κατάλληλη επεξεργασία - jbosdas Edited Μάρτιος 13 by jbosdas #6 1
orestis_evg94 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 Σε εργατική κατοικία στην οποία υπάρχει παραχωρητήριο αλλά δεν έχει αποπληρωθεί πλήρως το δάνειο ώστε να λάβει ο ιδιοκτήτης την κυριότητα του οικήματος δύναται να γίνει αίτηση στο Εξοικονομώ? Στον περιβάλλον χώρο του κτιρίου έχουν σημειωθεί αυθαιρεσίες (πριν το 2011). Σημειώνω ότι στο κτηματολόγιο φαίνεται ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο ως μία ιδιοκτησία (επακόλουθο ότι δεν έχουν λάβει τίτλους κτήσης οι διαμένοντες σε κάθε οίκημα)
uptight Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 Καλησπέρα σε όλους. Μετά από πιέσεις 2 παλιών πελατών ειπα να ασχοληθώ με το Εξοικονομώ και φέτος, και με έκπληξη βλέπω ότι δεν υπάρχουν ανώτατες τιμές για τις παρεμβάσεις, παρά μονο συνολικός προϋπολογισμός. Πώς θα κοστολογήσω; Δεν έχω δικά μου συνεργεία καθώς συνήθως κάνω αυθαίρετα ,ΗΤΚ, ΠΕΑ, τετοια πράγματα, και τις 2 φορές που έχω φτάσει μέχρι το τέλος σε προηγούμενα προγράμματα, ο πελάτης επέλεξε τους προμηθευτές. Πρέπει να πάρω προσφορές πριν να υποβάλω την αίτηση; Το ίδιο θέμα έχω και με το πρόγραμμα Αναβαθμίζω, έχω βγάλει τετραγωνικά για μια πελάτισσα αλλά δεν ξέρω τι τιμές να βάλω... Υπάρχουν κάπου κάποιες μέσες ανώτατες τιμές της αγοράς;
gsaraf Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 (edited) εγώ χρησιμοποιώ τις αναθεωρημένες τιμές του ΕΚΟ2023 (είναι αυξημένες κατά 10%, βλ. τροποποίηση οδηγού στην πλατφόρμα του προγράμματος) Φροντίζουμε να τηρούμε τους κανόνες της κοινότητας: 6. Δεν παραθέτουμε ολόκληρα μηνύματα. Από το παρατιθέμενο μήνυμα μπορούμε να κρατήσουμε μόνο τα τμήματα που αφορούν στην απάντησή μας. Έγινε η κατάλληλη επεξεργασία - jbosdas Συνάδελφε όπως είδες έχει γίνει μία εκτεταμένη επεξεργασία των δημοσιεύσεων σου. Φρόντισε οι επόμενες να τηρούν τους κανόνες . Edited Μάρτιος 13 by jbosdas 1
uptight Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 (edited) Ευχαριστώ πολύ. Εϊχα ακούσει ότι είχε γίνει τροποποίηση αλλά δεν είχα ασχοληθεί με το πρόγραμμα του 2023. Να είσαι καλά! Φροντίζουμε να τηρούμε τους κανόνες της κοινότητας: 6. Δεν παραθέτουμε ολόκληρα μηνύματα. Από το παρατιθέμενο μήνυμα μπορούμε να κρατήσουμε μόνο τα τμήματα που αφορούν στην απάντησή μας. Έγινε η κατάλληλη επεξεργασία - jbosdas Edited Μάρτιος 13 by jbosdas #6
freebileas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 Καλησπέρα, σύμφωνα με τις κατόψεις του σπιτιου οι εξωστόθυρες είναι 30.32τμ. Στην πρόταση παρεμβάσεων γράφτηκε αντικατάσταση εξωστόθυρων 31τμ. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα;
gsaraf Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 (edited) On 14/3/2025 at 11:28 ΜΜ, freebileas said: Καλησπέρα, σύμφωνα με τις κατόψεις του σπιτιου οι εξωστόθυρες είναι 30.32τμ. Στην πρόταση παρεμβάσεων γράφτηκε αντικατάσταση εξωστόθυρων 31τμ. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα; Δεν έχουν τόσο σημασία η κάτοψη, ούτε η πρόταση παρεμβάσεων. Θα δηλώσεις τα μέτρα του κατασκευαστή, άλλωστε αυτά τα μέτρα θα αναφέρουν κ' τα πιστοποιητικά του. Γενικά, η ιδέα είναι ότι δηλώνουμε τα πραγματικά, η απόφαση υπαγωγής δεν είναι δεσμευτική (βλ. σελ. 3). Φροντίζουμε να τηρούμε τους κανόνες της κοινότητας: 6. Δεν παραθέτουμε ολόκληρα μηνύματα. Από το παρατιθέμενο μήνυμα μπορούμε να κρατήσουμε μόνο τα τμήματα που αφορούν στην απάντησή μας. Φρόντισε για την κατάλληλη επεξεργασία με διαγραφή της παράθεσης. Πάνω δεξιά, τρεις τελίτσες κλπ - jbosdas Edited Μάρτιος 19 by jbosdas
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα