Poleodomos-Xwrotaktis Δημοσιεύτηκε Monday at 10:11 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 10:11 μμ (edited) Καλησπέρα συνάδελφοι, πληροφορήθηκα προ λίγων ημερών πως όσοι έχουμε συνάψει συμβάσεις με φορείς του Δημοσίου, της Κεντρικής Διοίκησης ή της λοιπής Γενικής Κυβέρνησης, υποχρεούμαστε από 1/1/2025 να εκδίδουμε και να διαβιβάζουμε παραστατικά παροχής υπηρεσιών προς τους φορείς αυτούς μέσω ενός εκ των 12 πιστοποιημένων παρόχων ηλεκτρονικής τιμολόγησης και όχι μέσω του e-timologio (για όποιον το χρησιμοποιούσε). Επειδή είμαι σε διαδικασία επιλογής του καλύτερου παρόχου από άποψη ποιότητας-τιμής, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον πάροχο με τον οποίο έχετε συμβληθεί και είστε ικανοποιημένοι ή να με καθοδηγήσετε όποιοι από εσάς έχετε ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία επιλογής παρόχου; Που περίπου κυμαίνεται το κόστος για μια ετήσια σύμβαση με έναν τέτοιο πάροχο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited Monday at 10:21 μμ by Poleodomos-Xwrotaktis
mastrotzepeto Δημοσιεύτηκε yesterday at 07:30 πμ Δημοσιεύτηκε yesterday at 07:30 πμ Αυτό τώρα πού να το πεις και να σε πιστέψουν? Αν είναι δυνατόν το σύστημα της ΑΑΔΕ να θεωρείται τί? αναξιόπιστο? Μερικές φορές δεν υπάρχουν λόγια...σκέτο έλεος...
voxson Δημοσιεύτηκε yesterday at 12:16 μμ Δημοσιεύτηκε yesterday at 12:16 μμ Το timologio εκδίδει τα τιμολόγια και διαβιβάζει τα στοιχεία στο mydata μέσω του mydata API. Το τιμολόγιό σου πρέπει να το στείλεις/δώσεις στον πελάτη. Η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι κάτι παραπάνω, στην ουσία τιμολογείς και η άλλη πλευρά λαμβάνει αυτόματα το τιμολόγιο.
mastrotzepeto Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν Δηλαδή το ιδιωτικό software στέλνει με email (στον αντισυμβαλλόμενο) ή άμεσα στη βάση δεδομένων της ΑΑΔΕ (προφανώς) το παραστατικό, ενώ η ίδια η ΑΑΔΕ που μας στέλνει 5-6 email το μήνα σε όλους τους φορολογούμενους δεν μπορεί να το κάνει. Αυτό μου λες?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα