Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό thread, αλλά αυτό μου φάνηκε το καταλληλότερο. Αν δεν είναι, παρακαλώ παραπέμψετε με στο σωστό.

Πρόσφατα έδωσα μια προσφορά για ένα δημόσιο έργο μέσω ΕΣΗΔΗΣ, στο οποίο η επιτροπή με απέκλεισε. Ο λόγος αποκλεισμού είναι πως στο τεύχος της τεχνικής περιγραφής(!) αναφερόταν ότι θα έπρεπε πως επί ποινή αποκλεισμού να παρέχω βεβαίωση προς την υπηρεσία πως επισκέφθηκα τον χώρο και έλαβα γνώση της εγκατάστασης, και την βεβαίωση αυτή να την επισυνάψω στην ηλεκτρονική προσφορά (το οποίο δεν έκανα καθώς δεν το παρατήρησα). Στην διακήρυξη φυσικά δεν υπήρχε κάποια αναφορά σε αυτό στους όρους συμμέτοχης για τα περιεχόμενα του φακέλου προσφοράς.

Η ένσταση μου είναι πως δεν νοείται να υπάρχει όρος για ποινή αποκλεισμού στην τεχνική περιγραφή, χωρίς αυτός να αναφέρεται στην διακήρυξη. Προφανώς και θα προχωρήσω σε προσφυγή, αλλά ήθελα να γνωρίζω αν έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.