hlektrik89 Δημοσιεύτηκε Sunday at 08:14 μμ Δημοσιεύτηκε Sunday at 08:14 μμ (edited) 13 ώρες πριν, aule said: Εχω ένα κρυφό μειδίαμα που η κουβέντα έφτασε σε αυτό το κουτί διακλαδωσης , που και μετά από την βοήθεια που μου έχεις δώσει, η πεποίθησή μου λέει ότι εκεί μέσα έχει γίνει η λάθος σύνδεση των φάσεων. οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις στο μεταβλητο κομμάτι τους ειναι 3.5 λεπτα.Η ροή ενέργειας κανονικά πρέπει να είναι απο φ/β σε μπαταρία και σπίτι και μετά στο δίκτυο.Αυτό το ρόλο παίζουν και τα μετρητικα του ινβερτερ που στο μονογραμμικό συμβολίζονται με το s. Είναι μετασχηματιστες έντασης που όταν δουν ροή ισχύος από δίκτυο δίνουν εντολή στον ινβερτερ να δώσει ενέργεια απο την μπαταρία. ΑΝ δν υπηρχαν αύτα δεν θα εφαρμοζόταν η συνθήκη του δεδδηέ για μη ανταλλαγή ενέργειας της μπαταρίας με το δίκτυο. Edited Monday at 09:18 πμ by miltos 1
aule Δημοσιεύτηκε Sunday at 09:41 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Sunday at 09:41 μμ (edited) Αρα θεωρείς και εσύ όπως έγραψες και σε προηγούμενο σχόλιο πως υπάρχει πιθανότητα κάτι να έχει συνδεθεί λάθος? Edited Monday at 09:18 πμ by miltos Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος
hlektrik89 Δημοσιεύτηκε Monday at 09:51 πμ Δημοσιεύτηκε Monday at 09:51 πμ 12 ώρες πριν, aule said: Αρα θεωρείς και εσύ όπως έγραψες και σε προηγούμενο σχόλιο πως υπάρχει πιθανότητα κάτι να έχει συνδεθεί λάθος? Είναι το πρωτο πράγμα που παιρνάει από το μυαλό μου
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα