sstiv Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 Εχω οικιακή και τηλεμετρούμενη παροχή 55 kVa και επειδή αντιμετωπίζω κάτι παλαβές χρεώσεις από τον πάροχό μου, απο την 1η Νοέμβρη που ξεκίνησε να στέλνει σε αυτόν καμπύλες φορτίου 15λ ο ΔΕΔΔΗΕ, έχω την παρακάτω ερώτηση (ασχέτου): Θεωρητικά συνεχίζω και χρεώνομαι για την ενεργό κατανάλωση, έτσι; Δεν ξέρετε αν έχει αλλάξει κάτι;
Τρελός Επιστήμων Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 (edited) 3 hours ago, sstiv said: Θεωρητικά συνεχίζω και χρεώνομαι για την ενεργό κατανάλωση, έτσι; Δεν ξέρετε αν έχει αλλάξει κάτι; kVAh δεν έχω ακούσει ποτέ να χρεώνουν (φαινόμενη κατανάλωση). Edited Ιανουάριος 17 by Τρελός Επιστήμων 1 1
hlektrik89 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 On 17/1/2025 at 4:59 ΜΜ, Τρελός Επιστήμων said: kVAh δεν έχω ακούσει ποτέ να χρεώνουν (φαινόμενη κατανάλωση). Στις μεγαλές παροχές χρεώνονται και τα άεργα 1
Τρελός Επιστήμων Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 (edited) On 1/25/2025 at 9:43 AM, hlektrik89 said: Στις μεγαλές παροχές χρεώνονται και τα άεργα Έχεις δίκιο συνάδελφε, βιάστηκα να απαντήσω. Απλά να τονίσω ότι την άεργο ισχύ τη συνυπολογίζουν μόνο στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις του Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ). Edited Ιανουάριος 26 by Τρελός Επιστήμων
sstiv Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 On 25/1/2025 at 9:43 ΠΜ, hlektrik89 said: Στις μεγαλές παροχές χρεώνονται και τα άεργα Και στους οικιακούς καταναλωτές;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα