Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα σας, 

Τις τελευταίες 4 μέρες στην πολυκατοικία αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την κεντρική θέρμανση ( δισωληνιο νομίζω είναι το σύστημα, ένας σωλήνας στο πάνω μέρος του καλοριφέρ φέρνει το ζεστό νερό, και ένας στο κάτω το παίρνει από όσο κατάλαβα) . Σε συγκεκριμένες στιγμές μέσα στην ημέρα, οι οποίες επαναλαμβανονται ανά 1 ώρα, εμφανίζεται ένας ήχος ( σαν κάποιος να βαράει γρήγορα με σφυρί τους σωλήνες) μαζί με βουητό και τρίξιμο σωληνώσεων και καλοριφέρ. 

Πρόσφατα, από όσο έμαθα, έγινε αύξηση θερμοκρασίας κάτω στον λέβητα και από τότε εμφανίστηκε το πρόβλημα. Έχουν έρθει 3 υδραυλικοί και μόνο ο τελευταίος (σήμερα) κατάφερε να μειώσει την ένταση του προβληματος.

Το πρόβλημα εμφανίζεται στους 3 ορόφους. Στον 4ο απουσιάζουν και δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω. 

Έχω προτείνει ήδη να απευθυνθούμε σε μηχανικό περιμένω τους υπόλοιπους ενοίκους. 

Έχει κάποιος κάποια ιδέα που μπορεί να οφείλεται; 

Εγώ το αντελήφθη σήμερα το πρωί, όντας απών τις προηγούμενες μέρες και έμεινα ενεος από το βουητό και την ένταση. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Edited by Sakpap
Δημοσιεύτηκε

παρόμοιο πρόβλημα με ίδια συμπτώματα είχα με σωλήνες ύδρευσης με το άνοιγμα την βρύσης, επειδή κάποια μικρή πέτρα μπήκε στο δίκτυο μου και λύθηκε μετά την αφαίρεσή της.  

Δημοσιεύτηκε
10 minutes ago, ΚΑΝΑ said:

παρόμοιο πρόβλημα με ίδια συμπτώματα είχα με σωλήνες ύδρευσης με το άνοιγμα την βρύσης, επειδή κάποια μικρή πέτρα μπήκε στο δίκτυο μου και λύθηκε μετά την αφαίρεσή της.  

Γειά σας 

Προβληματιζομαστε γιατί ο θόρυβος είναι κοινός για τα διαμερίσματα, και σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμες πχ. 17:00, 17:20 τώρα περιμένω στις 18:00, 18:20 και κρατάει ~3 λεπτά. Όλο αυτό ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά με αύξηση θερμοκρασίας λέβητα. 

Η αφαίρεση της πέτρας ήταν εύκολη υπόθεση; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.