Τάσος Κυριακόπουλος Δημοσιεύτηκε Sunday at 06:47 μμ Δημοσιεύτηκε Sunday at 06:47 μμ (edited) Καλησπερα συνάδελφοι και καλή χρονιά (μιας κι είναι ακόμη Γεναρης κι είναι το πρώτο μου ποστ για φέτος) θα μπω κατευθείαν στο θέμα:γνωρίζει κάποιος τι επαγγελματικά δικαιώματα χρειάζεται ένας μηχανικός για να συντάξει μελέτη κενακ και ημ για εξοικονομώ; Μπορεί να είναι και μηχανικός ΤΕ ή απαιτείται αυστηρά να κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μηχανικού κι άρα πρέπει να είναι απόφοιτος ΠΕ με δικαίωμα εγγραφής στο ΤΕΕ; Κι επίσης γενικότερα πως μπορώ να ενημερωθώ για τα επαγελματικά δικαιώματα των ΤΕ μηχανικών; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Edited Sunday at 07:03 μμ by Τάσος Κυριακόπουλος
Didonis Δημοσιεύτηκε Sunday at 07:49 μμ Δημοσιεύτηκε Sunday at 07:49 μμ 99% μπορείς..... Και ναι είσαι Μηχανικός για τα υπόλοιπα με τα επαγγελματικά δικαιώματα δεν το κατέχω ιδιαίτερα εγώ .
Arche Δημοσιεύτηκε Monday at 12:10 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 12:10 μμ 16 ώρες πριν, Didonis said: 99% μπορείς..... Και ναι είσαι Μηχανικός για τα υπόλοιπα με τα επαγγελματικά δικαιώματα δεν το κατέχω ιδιαίτερα εγώ . Didonis μου έκανε εντύπωση μπήκα στην διαδικασία να δω το νεο Εξοικονομώ 2025 και κόλλησα στην σελίδα που έγραφε να δηλώσω Σύμβουλο έργου, Τεχνικό, κάπως έτσι το έλεγε. Εγώ σαν αρχ μηχ δεν μπορώ να υποβάλλω δήλωση για ωφελούμενο πελάτη μου? Και μετά στο "δηλώσετε αυτό το σύμβουλος τεχνικός έργου", ποιόν μπορώ να δηλώσω? Μπορώ να δηλώσω και να μπω πάλι ο ίδιος?
Didonis Δημοσιεύτηκε Monday at 12:53 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 12:53 μμ Επειδή μετά το εξοικονομω του 21 έχω μηδενική ενασχόληση με τα εξοικονομω.... Οτι εντύπωση και να έκανε εγώ δεν ξέρω... Γενική αρχή όμως ασυμβίβαστο εξ όσων γνωρίζω υπάρχει μόνο στα ΠΕΑ ... Σε όλα τα άλλα άδειες αυθαίρετα ητκ κλπ ο Μηχανικός έχει κάθε δικαίωμα να το διεκπεραιώσει κι ας είναι ιδιοκτησία του....
Arche Δημοσιεύτηκε Monday at 06:00 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 06:00 μμ Ναι νομίζω πως μ αυτό απαντάς τις ερωτήσεις μου
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα