Γιαννης Γκ. Δημοσιεύτηκε yesterday at 08:49 πμ Δημοσιεύτηκε yesterday at 08:49 πμ Καλημέρα σας και καλή χρονιά. έχω ένα ακίνητο εντός οικισμού με τα παρακάτω στοιχεία: ισόγειο 66,74τμ, Α όροφος 31,85τμ, ημιυπαίθριος χώρος 10,40τμ. Συνολικά είναι το κτίριο 98,59τμ με τους περιμετρικούς του τοίχους και 68,57 χωρίς αυτούς. Αναφέρεται και στο διάγραμμα κάλυψης αυτό. Η δόμηση που μου αναλογεί στο οικόπεδο βάση συμβολαίου είναι 99,5τμ. και με κάλυψη 190τμ. λόγο του ότι οι περιμετρικοί τοίχοι του κτιρίου που είναι πέτρινοι ~0,5μ πλάτος, μπορώ να θεωρήσω πως έχω ακόμα περίπου 99,5-68,57= 30,93τμ? Θα το εκτιμούσα εαν κάποιος μπορεί να με ενημερώσει σε αυτό.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε 13 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 13 ώρες πριν Καλησπέρα. Εξαρτάται το σκοπό χρησιμοποίησης αυτής της πληροφορίας. Αφορά καταχώρηση στο Ε9, έκδοση νέας άδειας κλπ;
Γιαννης Γκ. Δημοσιεύτηκε 13 ώρες πριν Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε 13 ώρες πριν Αφορά έκδοση νέας άδειας για να κατασκευαστεί ένα επιπλέον κομμάτι στο υφιστάμενο κτίσμα.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε 13 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 13 ώρες πριν Θα θεωρήσεις ότι η δόμηση είναι αυτή που προκύπτει χωρίς το πάχος λιθοδομής
Γιαννης Γκ. Δημοσιεύτηκε 13 ώρες πριν Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε 13 ώρες πριν Ήταν αυτό που υπεθετα. Δηλαδή τα 30 τετραγωνικά μπορώ να τα αξιοποιήσω σε νέο πρόσθετο κτίσμα?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε 13 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 13 ώρες πριν Πρώτα θα αποτυπώσεις το υπάρχον για να διαπιστώσεις τυχόν υπερβάσεις δόμησης ή αυθαιρεσίες. Μετά θα κρίνεις το υπόλοιπο δόμησης. Αν έχει εφαρμοστεί ακριβώς η άδεια τότε ισχύει αυτό που αναφέρεις. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα